Forum » Omrežja in internet » ADSL poskakovanje pretoka
ADSL poskakovanje pretoka
happyme ::
Imam en problem. Imam adsl povezavo 1 mbit. Ko vlečem z interneta razne datoteke ali pretočne vsebine, mi povezava deluje zelo čudno. Najprej začne šponat do konca potem pa naenkrat pade na nič pa se spet dvigne do konca pa spet pade itd. Ne morem imeti polno obremenjene povezave - sem jo enkrat že imel. Lahko jo imam le pri raznih pospeševalcih ali torentih.
L.p.
Happyme
L.p.
Happyme
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Wox ::
Tisto se mi zdi da je bandwidth pri p2p odjemalcu. On pa pravi, da mu hitrost downloada skače pri normalnem downloadu datotek. Verjetno je upload zašopan, ker ko downloadaš datoteko, mora tvoj odjemalec pošiljat serverju potrditve o prejemu okvirja. Jaz bi na tvojem mestu najprej pregledal računalnik z kakšnim Ad-Aware-om, Spy bot-om, pol pa še z antivirusnim programom. Probaj pa poročaj.
Commodore 64
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488286 (38422) | Rias Gremory |
» | Izpad interneta pri T-2 samo pri prejemanju podatkov iz Bittorrent omrežja, ne pa priOddelek: Omrežja in internet | 5681 (4157) | Jst |
» | Kako posredovat nekomu fajl 258 mbOddelek: Omrežja in internet | 3333 (2606) | fr1k |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5589 (4696) | poweroff |
» | BitTorrent klient v Operi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7666 (5930) | Gandalfar |