Forum » Pomoč in nasveti » Računalo meče ven blue screen
Računalo meče ven blue screen
zlabo ::
Živjo!
Punca mi je zdej na MSN-ju rekla da se ji comp kr neki ugaša pa neki. In pol jo mal bl sprašujem in prav če je recimo naenkat na MSN-ju in srfa po netu, ali pa če ima več stvari odprtih da ji fukne blue screen in comp se ne da tudi resetirati ne. Da se ga samo ugasnit
Ok, sej vem da bom mogu it ta tedn pogledat, samo zanima me če ima mogoče kdo kakšne info kje približno je napaka (software ali hardware?)
Comp so imeli do sedaj skoraj vsak mesec na servisu, so pa totalni laiki za compjutre vsi v familiji lol
Torej software ali hardware? Začel bom seveda z ad-awarom in kaspersky-em za kar še niso slišal :D
Potem pride memtest, sej je možno da je ram tud ne?
Lp, zlabo
Punca mi je zdej na MSN-ju rekla da se ji comp kr neki ugaša pa neki. In pol jo mal bl sprašujem in prav če je recimo naenkat na MSN-ju in srfa po netu, ali pa če ima več stvari odprtih da ji fukne blue screen in comp se ne da tudi resetirati ne. Da se ga samo ugasnit
Ok, sej vem da bom mogu it ta tedn pogledat, samo zanima me če ima mogoče kdo kakšne info kje približno je napaka (software ali hardware?)
Comp so imeli do sedaj skoraj vsak mesec na servisu, so pa totalni laiki za compjutre vsi v familiji lol
Torej software ali hardware? Začel bom seveda z ad-awarom in kaspersky-em za kar še niso slišal :D
Potem pride memtest, sej je možno da je ram tud ne?
Lp, zlabo
zlabo ::
Ja sem tudi sam na to pomislil.
Samo kaj ko deklica neve niti kater ram ima niti koliko ga je
Ubistvu sem jo vprašal kako mašino ma je pa sam gledala debelo
Ah ženske, ženske
Samo kaj ko deklica neve niti kater ram ima niti koliko ga je
Ubistvu sem jo vprašal kako mašino ma je pa sam gledala debelo
Ah ženske, ženske
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Software ali hardware?Oddelek: Šola | 1090 (716) | Netrunner |
» | Windows 10 - blokiran USB BootOddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (989) | dope1337 |
» | Storage disk 99% zbrisanOddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (681) | WinX64 |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76312 (16953) | tilinho20 |
» | Sesuvanje Pc-ja--zaradi grafične, prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 808 (669) | Zion10 |