Forum » Strojna oprema » Lexar 512MB USB drive
Lexar 512MB USB drive
Mr.B ::
Vtaknem ta lexarjev ključ v svoj računalnik, in mi ga prepozna.Ga vidim v disk administratorju pod črko h. Lahko ga formatiram, lahko z njim delam karkoli, le tisto kar bi rad.
Na njega ne morem dostopati z explorerjem, ali katerimkoli drugim programom. Sistem ga vidi pod H, toda ko kliknjem nan, mi javi oslarijo, kot da nimam skrbniških pravic, oziroma omejenost sistema ?
A je imel kdo težave s takimi diski ? Do sedaj si to plug and play, sedaj pa njet mamca.
Na njega ne morem dostopati z explorerjem, ali katerimkoli drugim programom. Sistem ga vidi pod H, toda ko kliknjem nan, mi javi oslarijo, kot da nimam skrbniških pravic, oziroma omejenost sistema ?
A je imel kdo težave s takimi diski ? Do sedaj si to plug and play, sedaj pa njet mamca.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows ne zazna zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4175 (3673) | Riff |
» | Problem trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3506 (3055) | roccat |
» | Windows prihaja na ARMOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11682 (9810) | PrimozR |
» | Raziskovalec ne pokaže diska, povezanega preko FireWireOddelek: Operacijski sistemi | 1060 (998) | aljazh |
» | Windowsi ne 'vidijo' diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (1069) | W|ndKiller |