Forum » Strojna oprema » Brezžična tipkovnica in dostop v bios
Brezžična tipkovnica in dostop v bios
Dodgeviper ::
Živjo
Imam problemček in sicer?
Tipkovnica je od microsofta bluetoth varijanta 45k, in sedaj sem se spomlil po dolgem cajtu da spravim procesor na zimsko hitrost!
Sam fora je v tem da tipka del ne funkcionira med zagonom računalnika?
Če slučajno kdo ve kako naj rešim problem bi bil hvaležen.
Plošča je pa Abit nf7s rev2.0
bluetoth je priklopljen na usb port na plošči.
Hvala
Lp
Imam problemček in sicer?
Tipkovnica je od microsofta bluetoth varijanta 45k, in sedaj sem se spomlil po dolgem cajtu da spravim procesor na zimsko hitrost!
Sam fora je v tem da tipka del ne funkcionira med zagonom računalnika?
Če slučajno kdo ve kako naj rešim problem bi bil hvaležen.
Plošča je pa Abit nf7s rev2.0
bluetoth je priklopljen na usb port na plošči.
Hvala
Lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
overlord_tm ::
nejbolj elegantno je pomoje da si kupš še eno z kablom
saj frend se je neki časa zajebavu, potem pa ugotovu da je tako še nejbol
saj frend se je neki časa zajebavu, potem pa ugotovu da je tako še nejbol
zlobcek ::
Ej ce mas u dnevni sobi kisto pa en hud TV zravn, itak kups bluetooth sistem. Doseg navadnga radio sistema je en kurac, edin ce nimas sedezne zraven racunalnika.
Tko da, stari nej ti sluzi, ker jest bom z svojim kompletom direkt popizdu zdele. Sam da bo dnar grem po bluetooth.
Drugač pa men dela na začetku vse. Ti k maš bluetooth je res pomoje najbols da gres po tipkovnco za jurja pa pol, k itak bios stelas enkrat na let. Al pa si sposod.
Tko da, stari nej ti sluzi, ker jest bom z svojim kompletom direkt popizdu zdele. Sam da bo dnar grem po bluetooth.
Drugač pa men dela na začetku vse. Ti k maš bluetooth je res pomoje najbols da gres po tipkovnco za jurja pa pol, k itak bios stelas enkrat na let. Al pa si sposod.
bmandelj ::
u biosu bi moral usb keyboard enable-at
jaz sem imel podoben problem z mojim bt kompletom sam da je od logitecha zdej pa dela bp tud u biosu (nimam ps2 priklopljen)
LP Brane
jaz sem imel podoben problem z mojim bt kompletom sam da je od logitecha zdej pa dela bp tud u biosu (nimam ps2 priklopljen)
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29181 (10788) | Kayzon |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15047 (9346) | Trupl0 |
» | Omreževanje pcOddelek: Omrežja in internet | 1082 (921) | amigo_no1 |
» | Mobitel UMTS ali Simobil VodafoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3671 (2980) | flipflop |
» | Logitech MX700 izkusnjeOddelek: Strojna oprema | 2438 (1823) | aVToV|S|On |