Forum » Strojna oprema » Temperatura
Temperatura
metalheart ::
Ali kdo ve, kolikšno temperaturo naj bi imel Athlon 64 3000+, z box hladilnikom?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
ja, Idle. Tezave imam, ko grem igrat kakšen špil(Jedi Academy 2), ko pride teperatura do 65 stopinj, ce pa hitrost spustim na 2000 mHz, pa na 59,zanima me, ce je to normalen pojav.
Primoz78 ::
Meni se Winchester 3200+ na 2,375 ghz greje z Thermalright XP-90 na 47 stopinj pri igranju HL2...pri sobni temperaturi 20 stopinj...
Lp Primoz
Lp Primoz
Sej bi dau ksn bols cooler notr, pa mi tastari pupizdijo če sam udprem računalnik. : )
dxx ::
Odpri ga ob 3-eh zjutri pa zmonteri.
Kva sploh tastare mot če odpiraš računalnik, če se oni ne spoznajo na stvari ni potrebe da še tebe sekirajo s tem!
Boomer ::
27-32 idle je pr men.Mam pa v ohišju 2 7v venta dost zravn procesorja na stranici.Vse skp jih je 5 na ohišju.Mam Thermaltake V7000 pa box cooler za zj.Pr full load pa tm do 50 stopinj.
PS: Ker hladilnik pa kj priporočate za ta procesor?Glasnost ni važna k kompjuter ni v moji sobi.Men je bil drgač od Gigabyte Rocket Cooler pro vredu, pa se ga nism nkjer v slo našu.
PS: Ker hladilnik pa kj priporočate za ta procesor?Glasnost ni važna k kompjuter ni v moji sobi.Men je bil drgač od Gigabyte Rocket Cooler pro vredu, pa se ga nism nkjer v slo našu.
dëych ::
Hm pr men je v kišti 41°C, procesor pa 39°. Kišta je zaprta, pa en ventilator je na grafični. Mislm da je zarad grafične tolk vroče notr, ker kr velik toplote oddaja.
proc: AMD64 3000+
plata: MSI Platinum nforce 3
lp
proc: AMD64 3000+
plata: MSI Platinum nforce 3
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | i7 920 D0 temperature (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3752 (2776) | ekseR |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2244 (1558) | xenon74 |
» | Upgrade vodnega - zgleda da je presvoh :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2272 (1529) | frenk |
» | Koliko se greje vaš mlinčekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2104 (1402) | tx-z |
» | ventilatorji, ventilatorji in ventilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1515 (1121) | Area_51 |