Slo-Tech - Naj vas še enkrat spomnim, da se v petek prične NEST.2004. Trenutno je na voljo še 46 mest. Po vsej verjetnosti bomo kmalu prenehali sprejemati prijave, tako da tisti, ki bi si radi zagotovili vstop, pohitite. V primeru zasedenosti dvorane neprijavljeni obiskovalci ne bodo imeli vstopa.
V primeru da se dogodka nameravate udeležiti z računalnikom, je nadvse zaželeno, da posedujete mrežno kartico, približno pet metrov dolg UTP kabel in razdelilni podaljšek z eno vtičnico več, kot jih potrebujete. Vse zgoraj naštete pritikline bodo na voljo tudi pri nas, vendar jih zaradi slabih izkušenj z vračanjem mrežnih kablov lani verjetno ne bomo posojali.
Novice » NEST » NEST.2004
Z-lot ::
Heheh, jst sem svojega vrnil :>
P.S.: Imam 1 meter in pol dolg UTP kabel. Bi bilo to premalo?
P.S.: Imam 1 meter in pol dolg UTP kabel. Bi bilo to premalo?
bf4ed ::
Jao pa kaj vam je, kaj je tak težko it v eno računalniško trgovino pa zagnjavit naj vam napravijo en ali dva 10m kabla za 1000 sit. Tolko sem jaz dal za 10m.
Z-lot ::
Samo zanima me, no... godrnjač (bf4ed). Itak imam pa doma še ene 100 metrov rrezervnega enhanced UTP kablovja.
Vrocipes ::
Jaz bom kr na nestu kupil 5m UTP, Primoz, men prišparaj tko ko sma se zmenla ... :)
PS: Dejancek, naj ti grafa ne bo ovira. Itq ne greš tja zarad iger, ampark zarad zabave, al ne?
PS: Dejancek, naj ti grafa ne bo ovira. Itq ne greš tja zarad iger, ampark zarad zabave, al ne?
Jebiveter ::
Hja, po Murphy-ju je tko, da se pred, med in po NESTu dogajajo zelo cudne stvari z komponentami - umirajo.
Zadeva je pa zelo logicno razlozljiva. Namrec, veliko ljudi se spravi delat modifikacije zadnji teden pred dogodokom (me included, samo letos ne), kar pomeni casovni pritisk. Le-ta pripelje do nepazljivosti in nesrece se dogajajo . Med samim dogajanjem so racunalniki ponavadi pod najvecjim pritiskom oz. so zelo obremenjeni (govorim o povprecni obremenjenosti) kateri velikokrat podlezejo nekvalitetne komponente. Tretja nevarnost pa na racunalnike in lastnike prezi po prihodu domov. Neprespanost, nepazljivost, nerodnost pri sestavljanju mashine so lahko smrtonosne za le-to.
So, whatever you do, don't rush into things! Sleep on it.
Zadeva je pa zelo logicno razlozljiva. Namrec, veliko ljudi se spravi delat modifikacije zadnji teden pred dogodokom (me included, samo letos ne), kar pomeni casovni pritisk. Le-ta pripelje do nepazljivosti in nesrece se dogajajo . Med samim dogajanjem so racunalniki ponavadi pod najvecjim pritiskom oz. so zelo obremenjeni (govorim o povprecni obremenjenosti) kateri velikokrat podlezejo nekvalitetne komponente. Tretja nevarnost pa na racunalnike in lastnike prezi po prihodu domov. Neprespanost, nepazljivost, nerodnost pri sestavljanju mashine so lahko smrtonosne za le-to.
So, whatever you do, don't rush into things! Sleep on it.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Jst ::
Postajate že malo tečni z kvantiteto novic povezanih z NEST-om za ljudi, ki se nameravajo priti na vaše srečanje.
Pa brez zamere.
Pa brez zamere.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
WarMaker ::
hehe.. Jebiveter ima prav... Učeraj sem sestavil kišto in kaj je blo narobe??? grafična mi ni delala.. ! Potem sem popi***l na NVIDIO, kako ima slabe grafične itd. Na Srečo sem pomislil, da bi lahko dal AGP na 4X -> in kar naenkrat mi je delalo
Hot-Dog.. mislim, da če prideš na tak lan, ti ni vseeno, če boš lahko igral igrce al pa ne... Kaj je zabava? Igranje -> vsaj ena izmed zabav, ki bodo na NESTu
Hot-Dog.. mislim, da če prideš na tak lan, ti ni vseeno, če boš lahko igral igrce al pa ne... Kaj je zabava? Igranje -> vsaj ena izmed zabav, ki bodo na NESTu
Microsoft ::
Na hitro sem 'zracunal', da je na tistelim LANu nekje 1500 PCjev.
So kr maherji, da postavjo takole omrezje.
by Miha
So kr maherji, da postavjo takole omrezje.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
ginekolog ::
hudo zgleda ja. Mi smo jih na Lethal lan V imeli 250, pa je že bila jeba... sploh če ti pro oprema zataji.
Divers do it deeper.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone 6 že pod drobnogledomOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15152 (12206) | klinker |
» | Legalnost povezovanja v odprta WiFi omrežja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 30209 (27640) | BlueRunner |
» | težava z ruterjem, T2Oddelek: Omrežja in internet | 4607 (4248) | solatko |
» | Kako razdeliti internetno povezavo med dvema računalnikoma?Oddelek: Omrežja in internet | 1526 (1451) | Poldi112 |
» | ADSL povezava dveh racunalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (911) | l-note |