Forum » Zvok in slika » Črnobela slika
Črnobela slika
msmiha ::
Siguren sem, da je že kdo od vas priključil Geforca2 MX400 na TV. Jaz ga priključim in dobim na TVju črnobelosliko. Probal sem že skoraj vse standarde katere mam na izbiro PAL B, PAL G... Kako masete drugi nastavljeno, da je barvna slika
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
RudeBw ::
Večinokrat je problem v S-video podaljšku, ki ni popolnoma kompatibilen. Čeprav je slika pri S-video načeloma boljša je tudi preko kompozitnega izhoda lahko odlična. Tako je vsaj primer pri meni. Probaj še to drugo varianto.
GrizlyBear ::
Sam imam enak problem z GeForce 2 GTS (Hercules).
Ce nastavim TV izhod na NTSC (moj TV prenese to frekvenco) pa se barve cudezno pojavijo. Probal sem z Detonatrojem 6.5, 12.4 in 12.9 pa je vedno isto.
Res je problem, ker prilozen adapter spremeni 4 pine S-VHSa v 2 pina kompozitnega izhoda, ki NITI SLUCAJNO ni kompatibilen s S-VHSom.
Naslednji korak je, da si nabavim 5 m dolh S-VHS kabel.
Ce nastavim TV izhod na NTSC (moj TV prenese to frekvenco) pa se barve cudezno pojavijo. Probal sem z Detonatrojem 6.5, 12.4 in 12.9 pa je vedno isto.
Res je problem, ker prilozen adapter spremeni 4 pine S-VHSa v 2 pina kompozitnega izhoda, ki NITI SLUCAJNO ni kompatibilen s S-VHSom.
Naslednji korak je, da si nabavim 5 m dolh S-VHS kabel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | konverzija YPbPr - RGB (scart)Oddelek: Zvok in slika | 2455 (2370) | psipsi |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3330 (2863) | romario |
» | PC na TV - ni barv!!! HELP!Oddelek: Zvok in slika | 1257 (1149) | pezo |
» | Črnobela slika na TV-OUTOddelek: Zvok in slika | 2144 (1807) | Hevidi |
» | zakaj taka slika na taki kartici?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1085 (837) | Matek |