Forum » Zvok in slika » BSplayer
BSplayer
hanuman ::
Včasih z neta skinem za divxe kakšne podnapise in jih poskušam v Bsplayerju pogledat in eni enostavno ne delajo. Pogledal sem not naprimer . sub ali . srt ali . txt in vse zgleda ok Recimo kakšen drug podnapis identičen prvemu pa dela. A je mel kdo podobne izkušnje in odkril v čem je fora?
Drugače ja pa BSplayer zakon. Odkril sem še eno dobro foro not. Divxi se ful lepše vidijo če se resolucija v BSplayerju zmanjša na 640x480.
Drugače ja pa BSplayer zakon. Odkril sem še eno dobro foro not. Divxi se ful lepše vidijo če se resolucija v BSplayerju zmanjša na 640x480.
Quake or be Quaked
gorazd ::
Filmi so posnet zlo različno (eni 24, drugi 25 slikc na sekundo) in morš imet kar srečo da dobiš vredu podnapise. Kdaj se tekst pojavlja je lahko časovno pogojen ali pa v frejmih. V BSPlayerju po mojih izkušnjah še najboljš delajo tisti, ki so časovno pogojeni, problem pa je z drugimi, ker so zgleda podnapisi nekak vezani na sound in potem lahko zvok prehiteva/zaostaja.
:)
Tomi ::
Meni se pa pri nekaterih filmih dogaja celo, da podnapisi začnejo teči, potem se pa ustavijo. Sicer to ni pri veliko filmih, pa me tudi ne moti preveč, ker so prevodi ponavadi slabi, samo vseeno.
Ve kdo, kaj bi lahko bilo narobe?
Ve kdo, kaj bi lahko bilo narobe?
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z BsPlayerjem!Oddelek: Programska oprema | 1613 (1316) | bastadu |
» | Nič Divx na TV spljohOddelek: Zvok in slika | 1583 (1384) | tha_man |
» | Najboljši divx predvajalnik je...Oddelek: Zvok in slika | 6402 (5388) | franc3e |
» | Divx podnapisi v WIN2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1077) | zile |
» | Podnapisi pri Divx filmihOddelek: Zvok in slika | 3587 (3260) | shadow |