AthlonMB - Na AthlonMB si lahko downloadate novi BIOS za ABIT KT7 matične plošče. Ime BIOSa je WZ, zaenkrat pa še ni informacij o izboljšavah/problemih, ki se pojavljajo z njegovo uporabo. Samo na lastno odgovornost!
Po drugi strani pa se je pojavilo precej svaril glede uporabe WW BIOSa. Veliko uporabnikov je namreč imelo velike težave z delovanjem matične plošče po uporabi tega BIOSa, tako da se pazite!
Novice » Matične plošče » Novi BIOSi za KT7 plošče
borutzi ::
Obe verziji (WZ in WW delujeta brez problema) fora je samo v tem, da je ABIT vgradil zaščito, ki deluje nekako tako, da če na konektorju FAN1 plata ne zazna vrtljajev ventilatorja avtomatično naredi emergency shutdown. Če koga zanima imam modificirano zadnjo verzijo biosa (wz) v katerem je dodana še sličica, ki zamenja awardov logo (AMD duron,AMD thunderbird in AMD Athlon).
Vse tri verzije sem preizkusil in mi preverjeno delujejo.
Vse tri verzije sem preizkusil in mi preverjeno delujejo.
JLP ::
Nov BIOS deluje brez problema.
Kaj pa je novega si pa lahko vedno preberete tu:Abit KT7/KT7-RAID FAQ - BIOS
Kaj pa je novega si pa lahko vedno preberete tu:Abit KT7/KT7-RAID FAQ - BIOS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1427) | amigo_no1 |
» | ura zaostaja, winxpOddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (1669) | OmegaBlue |
» | Nezaznavanje priklopljenega SATA diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1713 (1583) | borch |
» | Zamenjava slik pri zagonu računalnika in Windows-evOddelek: Programska oprema | 3581 (3326) | Azrael |