Forum » Pomoč in nasveti » Napajalnik ali kaj drugega?
Napajalnik ali kaj drugega?
Tomi ::
Danes sem si vzel čas in se malo igral z računalnikov. Kupil sem Volcana II ( oziroma tisto, kar je namesto njega ), vzel dol retail hladilnik s Celerona in dodal še en ventilator. Potem grem prvič v Windowse, in zablokira. Drugič dela mogoče minutu in spet zablokira. Potem sem dal nazaj stari hladilnik in dela vse v redu. Glede na to, da je Volcano na 4.6 W in retail na 12V*0.06A, pa še Sunon je 2.6W, je kriv napajalnik ali kaj drugega. Ker je samo 200W.
metrodusa.blogspot.com
||_^_|| ::
sicer dvomim da bi takšna mejhna razlikica rabla močnejši napajalnik...
Probi odvit mašino pa zalaufat s tanovim hladilnikom.
Probi odvit mašino pa zalaufat s tanovim hladilnikom.
MTB ::
Ne verjamem, da je napajalnik, saj gre za majhne razlike v moči. A imaš možnost izmerit temperaturo, preden ti sesuje mašino? Prej bi rekel, da je slab stik s površino in se proc pregreva.
RS
RS
Can ::
Da nisi slučajno pozabil odstranit zaščitne nalepke s hladilnika!! Napajalnik gotovo ni kriv.
Tomi ::
Ne, ne bo nalepka, ker sem ga še prej zbrusil. Sicer se mi pa danes ne da več gledati, ker sem naredil s kolesom 136km, in sem "ckrnjen".
Popravek: kljub vsemu sem še enkrat šel delati, sedaj vse dela ( C400@500@39C), tako da je kar lepše vedeti..
Popravek: kljub vsemu sem še enkrat šel delati, sedaj vse dela ( C400@500@39C), tako da je kar lepše vedeti..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko dekle kupuje računalnik (prošnja)Oddelek: Kaj kupiti | 6101 (4584) | klinker |
» | Rabim hlajenje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22756 (21199) | Xserces |
» | Danes sestavljam novi computer...Oddelek: Strojna oprema | 1740 (1054) | antonija |
» | kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5494 (4170) | boštjan |
» | hladilnik za Athlon 1.2?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1422 (1061) | Yurko |