Forum » Pomoč in nasveti » CD mi zaje....
CD mi zaje....
yoker66 ::
Imam DVD-rom (Raite Raite RDR-108H) in težava je v tem, da po vstavitvi bilokakšnega CD-ja oz. DVD-ja tista lučka utripa ene pol minute, potem pa ugasne in je konec. Ne zazna CD-ja oz. DVD-ja..
Poleg tega imam tudi Philips400 (pekač, ki pa mi dela normalno...
Prosim za pomoč, hvala!!
Poleg tega imam tudi Philips400 (pekač, ki pa mi dela normalno...
Prosim za pomoč, hvala!!
MTB ::
Si poskušal očistiti lečo? Dobi se tak poseben CD, ki ima dve ščetki, na eno naneseš neko tekočino in vse skupaj zarolaš v predvajalniku.
RS
RS
PUMBAA ::
recimo jst mam hitachijev dvd rom pa k sm ga dubu je delu en mesec normalno pa pa čist isto k pr yokerju66 in pol sm ga šu zamenat pa zdej dela normalno še zdej nevem kaj je blo narobe
PUMBAA ::
pomoje da ni lohk ga še edin udneseš na kakšen servis pa bojo mogoče tm kej ugotovil sam neverjamem.Kup raj kakšnga Pioneer-ja
pa sigurn nouš meu nobenih problemov.
pa sigurn nouš meu nobenih problemov.
burekar ::
PUMBAA- kup raj Pionirjevga? Tud uni se kvarijo.
Trenutno se ogromno DVD-jev kvari, zgleda da so jih premal testiral in prehiter dal vse skupi v prodajo. Ne kupovat DVD-jev, mal še počakite. 90% da se vam bo pokvaru.
Trenutno se ogromno DVD-jev kvari, zgleda da so jih premal testiral in prehiter dal vse skupi v prodajo. Ne kupovat DVD-jev, mal še počakite. 90% da se vam bo pokvaru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ssd disk in formatiranjeOddelek: Operacijski sistemi | 3037 (762) | gddr85 |
» | težave s cd-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 799 (760) | ne_kdo |
» | sonydvd - video na posnetih dvdjihOddelek: Zvok in slika | 1077 (960) | Brainstorm |
» | DVD-ji in čudni zvokiOddelek: Pomoč in nasveti | 922 (854) | Boky |
» | DVD problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1403 (1249) | ||_^_|| |