NvNews - No pa se je spet začelo z ugibanji o NV20. Tokrat je PC Reporter objavil tri slike te kartice. Če so te slike resnične ali ne se ne ve. Možno je, da gre za kakšne referenčne kartice, ki jih je NVidia poslala programerjem ali pa slike iz sistemov XDK (X-Box Development Kit), ki jih je Microsoft zopet poslal programerjem. Če so slike resnične pa presodite sami...
Linki by IceMan.
Novice » Grafične kartice » Slike NV20?
Senitel ::
V bistvu sem prišel na slo-tech, postam prvo novičko, postam drugo novičko (tole s slikcami), grem pogledat na forum, pa vidm, da si ti dal link na forum... Sorry ampak zvedu sem na NVNews ne na forumu...
Senitel ::
Very sorry... He, he,..
OK, IceMan zdej pa dobiš credit, ker so moje linke že dol rukln tvoji so pa še ostal.
OK, IceMan zdej pa dobiš credit, ker so moje linke že dol rukln tvoji so pa še ostal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slikarstvo in avtorske praviceOddelek: Sedem umetnosti | 2136 (1788) | fpbs |
» | Facebook v Evropi ukinja samodejno prepoznavanje obrazovOddelek: Novice / Zasebnost | 4547 (3585) | PaX_MaN |
» | Bel iPhone šele prihodnjo pomladOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6133 (5190) | Jst |
» | Pazljivo pri brisanju slik s Facebooka in MySpaceaOddelek: Novice / Zasebnost | 7391 (5429) | njok |
» | Quastion for Big Mbwana...Oddelek: Slo-Tech | 933 (759) | R0K |