Forum » Omrežja in internet » Poglejte tole!
Poglejte tole!
roscha ::
Jao mama malo se mi toži po ex Yu. Oglejte si cenik za dostop do interneta in zakupljenih vodov v BiH. Slin! Link
Aha še za info. KM= konvertibilna marka. Menjalno razmerje proti DEM pa 1:1
Aha še za info. KM= konvertibilna marka. Menjalno razmerje proti DEM pa 1:1
Ne? Ura uporabe okrog 100 SIT (Siol 159) + impulzi 62 SIT/uro drage tarife (Siol 121) Še vedno drago? Nisem prepričan ampak se mi zdi da za dostop uporabljajo kar "navadne" številke. Se pravi NE 080 hec.
Tomi ::
Treba je vseeno vedeti, kaj v Bosni pomeni ena marka in kaj pri nas.. Tako da ni poceni, sploh pa imam sam cenejši dostop ( Arnes 75/h ).
Samo tale slovnica pa ubija
prvi bosanski profesionalni internet service provider
Samo tale slovnica pa ubija
prvi bosanski profesionalni internet service provider
metrodusa.blogspot.com
... kaj pomeni marka v Bih in kaj pri nas. Ja,ja saj vem da je kupna moč pri nas ene 3-4x večja, ampak to ni namen topica. Saj je pri nas tudi večna primerjava z zahodno evropo pri cenah, pri plačah pa pač ne. Pa dovolj o tem.
Drugače pa sem sam na kablu in ma dial-up itak ne briga, vse skupaj sem dal samo kot zanimivost. Grem naslednji teden malo "dol" pogledat pa sem preverjal kako je kaj z GSM, internetom ipd. Samo za info: GSM je pri nas občutno cenejši. Izvolite pogledat.
by!
Drugače pa sem sam na kablu in ma dial-up itak ne briga, vse skupaj sem dal samo kot zanimivost. Grem naslednji teden malo "dol" pogledat pa sem preverjal kako je kaj z GSM, internetom ipd. Samo za info: GSM je pri nas občutno cenejši. Izvolite pogledat.
by!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | amis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12612 (8797) | EvilDare |
» | Končno ADSL po "navadni liniji"!!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 3757 (2396) | Frizzy |
» | ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17196 (11823) | Tr0n |
» | Arnes in kabelOddelek: Omrežja in internet | 1984 (1724) | Hux |
» | privilegij brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 1879 (1543) | poweroff |