RipNet - Na Ripnetu so pod drobnogled vzeli pravo malo zverco. Hladilnik AVGS-1050, ki je opremljen z 7500 rpm ventilatorjem. To ni nič posebnega, rečete. Potem pa si poglejte samo debelino le tega, ki znaša celih 38 mm.
Sam hladilnik ima bakreno dno in se je v testu obnesel zelo dobro. Edina zamera, po mojem mnenju, leti na njegovo glasnost, ki znaša več kot 43dB. Članek v celoti si oglejte tu: Hladilnik
Novice » Hlajenje in navijanje » ThermoEngine-ova zver
OZZY ::
Hm: Sem ugotovil, da ste zelo zahtevni bralci. Posebno glede manjši napak pri tipkanju. Za kar pa je dosti kriva moja znucana tipkovnica. Si morem novo nabavt in to čimprej.
Jeebs ::
Folk, ne mi jamrat, zjebana tipkovnica nekoga, ki so-ustvarja nekaj tako božanskega kot je Slo-tech je kvečjemu dober znak! Mislm, s prakso vajenec postane mojster.[:]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU Problem z temparaturoOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (771) | D3m |
» | HD 4890 vapor-x - visoka temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1542 (1157) | DeeCoy |
» | Prvi tekoče-kovinski hladilniki za množice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 13865 (8431) | driver_x |
» | Povprečje 57-59°C?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1561 (1005) | jest10 |
» | Gigabyte 3D Cooler-Ultra GH-PCU31-VH HeatsinkOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 2226 (2226) | Eddy |