Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Gorbom
Težave z Gorbom
Nigga ::
Nekaj je narobe z mojim gorbom. Včasih se vrti z zelo nizkimi obrati 1700obr./m. včasih pa okrog 4000. To ves čas niha. Dajte prosim povedat kaj bi lahko bilo narobe. lp
Too Drunk to Fuck
MadMax ::
A mas direkt na plato priklopljenega?
Ene plate namrec podpirajo spreminjanje (regulacijo) rpm v odvisnosti od temperature (obremenitve).
Ene plate namrec podpirajo spreminjanje (regulacijo) rpm v odvisnosti od temperature (obremenitve).
ja na plato mam priklopljeno. nebi reko da moja plata to podpira (epox bx6) saj je že bolj stara. Če bi podpirala regulacijo bi se moral tudi spreminjat rpm na blue orbu, ki se vrti konstantno
Too Drunk to Fuck
Ni nujno, da je v blizini BO kak senzor.
V blizini CPU pa skoraj sigurno.
Plate pa ne poznam, tako da ti zal ne morem konkretno napisat.
V blizini CPU pa skoraj sigurno.
Plate pa ne poznam, tako da ti zal ne morem konkretno napisat.
Daedalus ::
Če kaj ropoče pri nizkih obratih, je crkno. Men so isto nihali obrati, s tem da je pri zagonu zeeelo glasno ropotal. Če ti dela podobno je ziher crkno.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
ja včasih ropota, bolj poredko, pa sem vedno mislil da vent. brusi kabel, mogoče je res crkno ali pa še bo
Too Drunk to Fuck
danes sem pogledal kaj bi lahko bilo narobe. Ko hočem orba zavrtet z roko em vrti zelo težko. Kaj bi bilo možno da je kriv prah? Sicer sem ga spihaj a še vedno ne dela vredu. Ali je crkno?
Too Drunk to Fuck
Ce je se v garanciji, ga nesi zamenjat.
Ce ni, si vzemi cajt, razstavi, ocisti lezaje, na novo podmazi in sestavi.
Ce ni, si vzemi cajt, razstavi, ocisti lezaje, na novo podmazi in sestavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnovitev starega računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9102 (8135) | Tomaž |
» | Katana 3 - izkušnje uporabnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3780 (2398) | TeraTM |
» | winfast a6600gt tdh agp 8x 128mbOddelek: Pomoč in nasveti | 983 (858) | Pyr0Beast |
» | Slika migetaOddelek: Zvok in slika | 1239 (1158) | Vanich |
» | tezave pri menjavanju procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1338 (998) | SSH |