» »

winfast a6600gt tdh agp 8x 128mb

winfast a6600gt tdh agp 8x 128mb

gavro ::

kupil sem graficno od enega modela ki mi jo je prodal za 70€ in sicer ima zamenjan ventilatorcek (tisji) in mi je delala cisto v redu 1 tedn nakar je ventilatorcek izpadel iz svojega polozaja in komp crknu...nato sem use lepo pošlihtal in je spet use na svojem mestu...prizgem komp ventilatorcek se normalno vrti lepo gladko komp dela ene 40 minut nakar se preprosto monitor izklopi...prizgem ga nazaj in izpise "no signal input or cable disconnected" pogledam kabl je vredu...vendar slike ne kaze...dam notri staro grafo in dela use normalno...kaj bi lahko bilo narobe da ne dela?? pomoč zelo zaželjena!!!

Pyr0Beast ::

Spohana grafa ...
Je dejansko dol padel cel hladilnik Z ventilatorjem?
.. ponovni namaz termalne paste, če imaš srečo.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

samo ventilatorcek se je odpel z svojega mesta vendar sedaj lepo usedlan nazaj noter normalno se vrti nc ga ne zavira vendar sliko prenehal kazati po 40 minutah...od takrat naprej se sploh vec nemore prizgat da bi vidu sliko...prej je bil nekaj casa v winsih zdej pa ne kaze slike niti minute...vendar se vent. gladko vrti brez tezav

je konc z njo?:'(

Najbrž. Je prej kej smrdelo po zažganem, oz. povohej, če ni.

Kako pa se je vent odpel? Je vn padlo celo ohišje venta +veternica ali je vn padla samo veternica?
Če se ti da, bi lahko to jst pogledal, vendar ne morem zagotoviti uspeha.

smrdelo ni nic po zazganem...ta model od katerega sem kupil grafo je pa menjal ventilatorcek...in sicer sem opazil ko je to (ta rec ki se drzi za kabel) odpadlo da je ta model to zlimal z lepilom ker zgleda ni meu sraufov..in sem jaz to zlepil z sekundim lepilom nazaj in je delala normalno 40 minut nakar je odpovedala in nemore vec prikazati slike...bil bi zelo hvalezen ce bi lahko to prisel mal pogledat:'(

... z lepilom ... lepa to.
In, iz kje si?

sem iz ljubljane iz fuzin...lahko bi mi poslal tvojo cifro na ZS ce si kje v blizini...ker sem se slisal z tem modelom pa mi obljublja zalmana ce ne bo delala...tk da nevem se nc

Uff, nit u bližini .. :)
... priključi grafo, pa poglej, če se tisti hladilniček, (ko z roko ustaviš vent) kej greje. Če ne, bi se najbrž dalo še kaj naredit.

drzal sem ga ene 2 minuti in se je mal kartica otoplila ko sem ustavil ventilatorcek...je kaj upanja?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gavro ()

xabre ::

Pofotkaj grafično pa pokaži.

niti ne. Najbrž se je GPU spohal. Koliko časa je grafa lavfala brez venta in pod kakšno obremenitvijo (špli/namizje)?

xabre ::

kolikor vem ima 6600 zaščito pred pohanjem. Če se gpu preveč segreje se upočasni ali izklopi.

... ne vedno.
Upočasni se pa (načeloma) samo v winsih.

takrat ko je vent. odpadi je mtka izklopla pritok elekrike dol na klablu ker mene pac ni bilo doma...takrat je bilo v winsih...ko sem prisel domov sem use skp zlepu nazaj...drgac je graficna taka a6600gt tdh to je slika ki sem jo jaz dobil ko sem kupoval...ker nimam digitalca nemorem vm prkazat...kaj bi pa lohk blo kej sumljivga da bi pogledu...meni zgleda vse enako vendar to ni ta ventilatorcek ki je na sliki!! en drug je gor MSI

Aha, torej je mat takoj izklopila štrom?
Mogoče je krivec drugje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava matične pri prenosniku

Oddelek: Strojna oprema
172624 (2174) Pyr0Beast
»

PCI vodilo (strani: 1 2 )