24 ur - Če kaj spremljate stran naše največje komercialne televizje 24ur, ste gotovo opazili novico, da se na vstop v bitko za ADSL uporabnike pripravlja tudi Amis.Net, ki bi naj storitev pognal to poletje. Najprej naj bi storitev uvedli v Mariboru in Ljubljani in to le za pravne osebe, kasneje pa jo bodo razširili tudi na fizične. Pogoji in stroški naj bi bili primerljivi s SiOLovimi.
Za vsako konkurenco (še posebno pa Telekomu in njegovim hčerkam) je vredno reči 2x hura.... Klik!
Novice » Omrežja / internet » SiOL dobiva konkurenco tudi pri ADSL dostopu
Predator ::
to je kot da bi začel pesek sredi sahare prodajat, cenonovno pa tudi ne vem če se bojo v dumping spuščali tako da lahko siolovci mirno pančkajo naprej ( aja a je kdo ugotovil kako stabilen je internet zvečer ko je večina serviserjev doma );
ponujat internet tam kjer je adsl že mogoč, da ne omenjam cele gore raznih kabelskih ponudnikov... medtem se pa krajov kot je moj spomenijo okrog 9 v mesecu ko je treba položnico poslat
ponujat internet tam kjer je adsl že mogoč, da ne omenjam cele gore raznih kabelskih ponudnikov... medtem se pa krajov kot je moj spomenijo okrog 9 v mesecu ko je treba položnico poslat
globoko grlo ::
sm včerej poslal mail na info@siol.net, kao tehnična pomoč za adsl, in so mi dons že odgovoril da njim ni še nič znano o kakkršni koli pohitritvi ali pa spremembi paketov, upam da bolj insajderske informacije vseeno držijo
Dami ::
Jst bi mel mal mešance obojega hehe. Siolov link v tujino in amisov link po sloveniji (predvsem do telemacha, kjer ga ma siol zelo švoh).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
BigFoot ::
fajn bi blo samo kaj ko zadnje cajte nimam jest cisto nobene vere v siol
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple bučno najavil sveženj svojih storitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17373 (14094) | bajsibajsi |
» | V pričakovanju Apple iCloudOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6160 (3510) | Kocka |
» | Google za spodrsljaj s Street Viewom namočil enega od programerjevOddelek: Novice / Zasebnost | 9263 (7161) | Icematxyz |
» | konkurenca TelekomuOddelek: Loža | 1742 (1574) | J-A-G |