» »

Nova anketa

Nova anketa

Slo-Tech - Ker smo zadnje čase opazovali, da se nekateri osebki z našimi pravili ne strinjajo popolnoma (ali ne sploh), smo vam pripravili novo anketo, v kateri boste izrazili svoje popolnoma objektivno mnenje. Itak.

16 komentarjev

Lexus ::

Pravila so pravila, četudi so zaradi tega da jih kršimo. Z vsemi se sicer ne strinjam, morajo pa bit. Res je pa tudi, da bi lahko tisti, ki skrbi za sistem( nimam pojma ker je ker vas je preveč), pravila tud ažuriral ali vsaj posodobil, ali celo prenovil. Meni osebno so raznorazne ovce in gnoji že malo tečni.

Brez zamere

LP

Dare

lordgreg ::

Lexus, sva že dva... mnenja tukaj ne bom izrazil

g0Run7 ::

dejte se folk(slo-tech ustvarjalci) NEHAJTE toliko ukvarjat sami s sabo(kdo gre, kdo ostane ipd) in poskrbite da bo stran zanimiva, če ne jo pa ukinte in puste sam forum, ki pa tudi ni več vreden kaj dosti...

v zadnjem cajtu je kvaliteta dogajanja ornk padla, kar me ful žalosti, in obisk strani verjetno tudi...;(

tha_man ::

Anketa nima odgovora ki bi si ga jaz želel. Politika je že kul (anti warez pa to), ampak bi blo boljše da preprosto cenzurirate take poste, kot pa da userjem lepite nazive. Eko! :D

Lexus ::

Da ne bo pomote: Nisem mislil na osebe, ki so si na tak ali drugačen način " zaslužile" določen naziv, ampak na same nazive, ki so bili na začetku zanimivi, sedaj so pa že mal obrabljeni. Če že morate dodeljevati te nazive, bi lahko sčasoma bili malo bolj kreativni in pogruntali kaj novega.
Kar se ankete tiče, tud jaz se ne morem opredeliti, ker ni izbire.

LP

Dare

lordgreg ::

bi rekel, da ste vsi, ki ste do sedaj dali komentarje na to novico na nek način proti slo-techu. ne tako proti ampak vas vseeno pika,.. nič kaj bolje ni pri meni, saj me imajo vsi tukaj za enega velika robin hooda, v tem primeru pa pomeni robin hood slab človek. in kaj je bilo oz. še vedno je pri meni narobe? da NISEM tiho!!!

paper ::

nekateri so uvideli kam zadeva pelje in odšli. seveda vemo o katerih govorim.

undefined ::

Hehe. Prvo ste anti-Amerika, zdaj pa anti-Slo-Tech. Res nimate kaj bolj pametnega počet s svojim cajtom?

Simko ::

kaj pri vseh slavistih, lektorjih in pri vseh mastnih pomeni 'nehite se preseravat' ?!?!?!? Kur* gleda slovenčšino al kaj?




Drugače pa: pravila me ne motijo, nisem še imel problemov, morajo pa bit...v meji normale seveda. Je pa res smešno, da sami slotekovci niti slučajno ne poskušajo ubogati svojih pravil ... to je pa res. Mah , jaz se ne sekiram.




O kvaliteti pa: pada. Moje skromno mnenje.

Dami ::

Ta pravila, ki so so čisto v redu. Samo treba bi jih bilo malo dopolniti. Predvsem tam k piše o piratstvu. Velik jih namreč dobi tisto 'slikico' ker sprašuje kje bi se kak no-cd krek najdu. Jst sn enmu takemu dau link za eno stran kjer najdeš vse v zvezi z igrami (sam iso pa ripi niso gor). Pol sva oba dobila owco. Izkazal se je da na tisti strani točno piše (ne spomnim se točno vsega) da so vse stvari tam gori legalne in podprte s strani BSA. Hvala enmu uporabniku (user name sn pozabu) da mi je to pokazal. Owca mi je bila nato umakjena.

TinkaPinka ::

Ljudje... Mogoče ste zamudili moj post.. ampak... Kaznovalna politika se je spremenila. Po novem samo spreminjamo poste, owce in gnoje pa bomo delili samo še v skrajnih skrajnih primerih.

Dami ::

Žal sn ga res. Btw, kje pa je biu?
Če smo že pri pravilih, pol bi lahk izbrisali tiste člene in stvari, ki se nanašajo na nabiranje zvezdic, ki je že dolg ni več. Samo predlagam, kr tist k pride zdele na nov gor, bo verjetn mal čudn gledau;)

TinkaPinka ::

Dami: V tem threadu.
Pravila pa bomo popravili glede zvezdic. :)

_Mortal_ ::

Pizda ne ve se kdo je bl glup veš kaj so zvezdice pomenle kok pač pišeš in si aktiven jih maš pa več pa ni blo veze z neumnimi in pametnimi izjavami

Dami ::

Sej vem da tega ne bo noben več brau sam morm odgovorit.
mortalavto, zgleda da si ti glup in sploh nisi v redu prebrau kwa sn napisal. da ti še enkrat razložim, mogoč boš zdej skapiru. predlagal sn naj izbrišejo iz pravil vse kar se tiče zvezdic, ki jih že dolg ni več v uporabi in zgledajo pravila zarad tega zastarela. jst že vem kwa so pomenle in ne men pameti solit pa tud ne vem zakaj se tak buniš. zgleda da eni sam iščete tematiko za špetir. groza.

Jeebs ::

Ejga, kakšna so pravila na Slo-Tech je čist odločitev ustvarjalcev. Ne se brezveze kregat zarad tega. Vsaka stvar ima pravila in mislm da so na Slo-Tech dost dobra. Če pa kdo gnoji po vseh in postane GnojTM je pa to njegov osebni problem. It's that simple! A ja, pa še to bi povedu... Če kdo misl, da je Slo-Tech, kar se tiče serverskega dela debilno urejen in pol stvari ne dela se moti. Evo, men je prej Slo-Tech in še ene par stvari ful sral, pol k sm se pa navadil naštimat vse da dela je pa čist druga pesem. Klinc, tisti k stokate se rajš obrnite na tiste ki več znajo (sej ne rečem da sem glih profi) ne pa da brezveze gnojite. Jst bi že takim dal GnojTM pa še osebno bi jih v rit nabrcal!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši ponudnik interneta za ruralna območja?

Oddelek: Omrežja in internet
172789 (2498) starfotr
»

Resničnost ali sanje?

Oddelek: Loža
173773 (2757) Spajky
»

Znane specifikacije prototipnih ValveBoxov

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
2711457 (8056) damjanll

Matura čez slaba dva meseca!

Oddelek: Šola
192590 (2182) Gandalfar
»

Evolucija razmišljanja

Oddelek: Problemi človeštva
261910 (1170) donfilipo

Več podobnih tem