» »

Prijateljsko opozorilo

Prijateljsko opozorilo

Slo-Tech - Kot vidite, se je pred okoli pol ure začel ameriški napad na Afganistan. Te novice ne pišem za to, da bi razpravljal o zadevi ter dosojal prav katerikoli od držav. Vse, kar vam, bralcem Slo-Techa, polagam na dušo, je: Če boste šli pisati komentarje v Forum, izvolite, vsak nerasističen, nenacionalisičen, neksenofobičen ter utemeljen komentar je dobrodošel. Vsi, ki se boste posluževali pljuvanja, ste opozorjeni že vnaprej: Sankcije bodo sledile. Hvala.

15 komentarjev

minmax ::

sranje

l0wc4 ::

Ravno sedaj sem si dol potegnil igro Get Osama. Kje pa najdem Get Bush? 8-O Meni, da je to strašna napaka za zahodni svet, sedaj se bo samo zvrstilo samo še več terorističnih napadov. Upajm na najboljše, bodimo pa pripravljeni na najslabše.

rasta ::

Kaj je narobe z nacionalizmom? To je vendar ena zelo pozitivna stvar (če izvzamemo skrajni nacionalizem, ki simpatizira s fašističnim in nacističnim režimom).

ilanium ::

Kako naj povem. Po moji lastni presoji je napad na Afganistan samo promocija ameriške politike, ki želi zagotoviti svojim ozkoglednim in vase zagledanim volilcem dober show na televiziji. Torej, celoten svet se spreminja v eno veliko komercialno farso... Najebajo pa na žalost vedno samo najrevnejši - torej Afganistan - iz ene najrevnejših držav še revnejšo. Hkrati BUSH propagira, da je ZDA država ki Afganistanu prispeva največ humanitarne pomoči (ki najverjetneje poteka vzporedno z dostavljanjem Svetega pisma). Tako torej to funkcionira - naredi konflikt, oslabi gospodarstvo države, zamegli razmišljanje prebivalstva - naredi državo odvisno od ZDA. Počasi bomo samo še marionetne province z globalnim predznakom Mc.
Američanom želim čim hujše povračilne ukrepe, da bodo enkrat videli, kaj v resnici pomeni vojna na lastnih tleh - tako ali tako pa jo bodo verjetno spremljali ob CNN -u in obilni porciji pokovke.

marvin42 ::

God have mercy :(

jos69 ::

V celoti se strinjam z tem kar je napisal Ilanium.

Klemenn ::

Al veste kolk mal je razlike med srednjem delu azije -tam nekje je afganista. in slovenijo??? Al lahko jutr nas zbombajo???:O:O:O:O:O[:\][:\]Zato pa sem dal tolk smeškotov ker me jutr mogoče ne bo več

Maximus ::

Ni mi čist vseč ta napad.
Menim pa da bodo američani delno nasrkal, čeprav so tehnološko bolj razviti od afganistancev. Med vojno med afganistanci in rusi so se afganistanci privezali na vrhove dreves in ure in ure cakal da je prsu mim kak letau al pa helikopter in ga pol sesul s proti tankovsko raketo.
Pa še neki, proti gverilcem se je zelo teško borit (čeprav so američani tehnološko bolj opremljeni) še posebej, če poznajo svoj teren.

Binji ::

Jst se tudi strinjam z Ilaniumom.
Gverilo je itak skoraj nemogoce unict. Spomnite se sam partizanov med 2. svetovno.

rasta ::

v vojni z rusi so imel avganistanci veliko podporo in priliv orožja in denarja od cie, sedaj pa tega ni več ...
partizani in 2. svetovna -> konk nemških divizij se je pa ubadal s tem problemom, a?

Nemelk ::

a sm se gnojTM?

Tomi ::

Ne..
Alora pridem več ksno.

franci ::

Ma hvala bogu da so napadli...
Kolk so pa oni pobil civilov kaj!!!
ZDA jim je dal vsaj šanso da predajo osama,
pa so se sam režal tko da...

Scremer ::

Ja kriza je vse skup. K sem bral vase komentarje sem se mogu kr z vecino strinjat le sem pa ke se ne strinjam. K ste eni full na perjeni proti americanom in podpirate talibane... tisti k tko mislte ste (pa brez zamere) totalni bedaki. Talibani so na oblasti ze skorajda 2 desetljetji in razmere v Afganistanu se od menjave oblasti niso popolnoma nic spremenile. Po 20 letih so stavbe se zmerom porusene, nic se ne obnavlja, nic se ne gradi na novo, vse je tako kot je bilo pred 20 leti ko so iz drzave odkorakali rusi. Spremenilo se je samo eno... Afganistan so talibani poislaml. Zaceli so pravo gonjo z islamom in ljudjem se je to uprlo ze leta in leta nazaj. Vecina Afganistancov (pravih in ne pripadniki talibanov) podpirajo napad Amerike saj mocno upajo da bo talibanska vlada padla in bo prisel lepsi jutri z novo oblastjo opozicijo, ki bo koncno zacela spremijati razmere.

Pa se to... ste vedeli, da so talibani studentje (taliban pomeni student in nevem tocno kerega leta je pravzaprav nek clovek s pomocjo studentov prevzel oblast). Kaj pravite, bi mi slovenski studentje prevzeli oblast v sloveniji in zaceli s poplnim poracunalnicevanjem prebivalstva. Kdor nebi imel racunalnika v svoji hisi, bi ga spravl v zapor... internet bi mogu met vsak drzavljan brez pogojno... ce ste za sem lohk vas voditelj...:D

franci ::

dober komentar:):)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tudi sterilnih nevtrinov ni

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
145213 (3767) BT52
»

140 tisoč KPN-jevih naročnikov ohranilo isto privzeto geslo

Oddelek: Novice / Varnost
186706 (5996) Gandalfar
»

Manipulacija pomladka SLS in cenzura na 24ur.com

Oddelek: Problemi človeštva
313716 (2443) root987

Več podobnih tem