Forum » Pomoč in nasveti » COREL 10-majhna napaka al pa ne vem kaj
COREL 10-majhna napaka al pa ne vem kaj
primamoz ::
Če ima kdo podobne težave ali če kdo ve rešitev ali pa vzrok naj mi prosim pojasni?
Težava je pa ta , ko hočem shraniti kaj ali pa odpreti kakšno sliko , grafiko se mi okno kjer so zapisane datoteke in fajli pokrije čez vpisno vrstico tako da sploh ne vidim kaj vpišem za shraniti tako da imam sedaj samo backup_of_...in ime.
Prosim pomagajte? HVALA!
Težava je pa ta , ko hočem shraniti kaj ali pa odpreti kakšno sliko , grafiko se mi okno kjer so zapisane datoteke in fajli pokrije čez vpisno vrstico tako da sploh ne vidim kaj vpišem za shraniti tako da imam sedaj samo backup_of_...in ime.
Prosim pomagajte? HVALA!
bzagozen ::
To je stari hrošč verzije 9 in win98. Na win2000 in veriji 9 ali 10 dela vse OK. Vezija 10 ima naslednjega mega nadležnega hrošča; ko začneš pisati tekst v corelu 10, ti pisavo avtomatsko prestavi na EN. Potem moraš pa stlno popravljati nazaj na SL.
www.alkoma.si
MaD_Mavr0 ::
KMALU BO POPRAVEK ZUNAJ !
>> PA BO >> DELA MI NA ME DOBRO >> SAMO SO ŠE OSTALE VEČJE ZADEVE !
UPAM, da bodo izdali kmalu kak popravek !
>> PA BO >> DELA MI NA ME DOBRO >> SAMO SO ŠE OSTALE VEČJE ZADEVE !
UPAM, da bodo izdali kmalu kak popravek !
Deanu ::
Glede tvojih težav v corel-u je mogoče kaj narobe okoli datoteke comctl32.dll. Podobne težave sem zasledil če sem na win98 (ne SE) inštaliral Corel 7 ali 9, dokler nisem iz WIN98 SE prekopiral te datoteke v direktorij ...\system
To pa pride v poštev verjetno samo če imaš WIN98 "prva izdaja".
To pa pride v poštev verjetno samo če imaš WIN98 "prva izdaja".
OrlyTM ::
Bzagozen: točno ... to je pa eden najbolj nadležnih hroščov, kar so jih imeli Coreli do sedaj, pa jih ni bilo malo
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
fictionel ::
probite narest kao en makro da preklop oznaceno pisavo nazaj u slo (sj nevem cist tocn ce lohk delas makrote u colernu)
ampak pomoje je to ql idea
ampak pomoje je to ql idea
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2127 (1800) | harvey |
» | Bitna slika v vektorsko sliko (iz linij v kocke?)Oddelek: Programska oprema | 2617 (2432) | ali3n |
» | Potrebujem milimeterski papir!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7523 (7236) | bili_39 |
» | Izgubljena datoteka spoler.exeOddelek: Operacijski sistemi | 966 (854) | zumes |
» | A kdo pozna te fonte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1822 (1496) | TheHijacker |