Forum » Loža » Naključna dejstva...
Naključna dejstva...
sketch ::
Evo, če je tole že oddelek za sproščujoče debate - navedite vsaj eno naključno, po možnosti vsaj malo zanimivo dejstvo o sebi.
Na primer:
-Lahko si brez zunanje pomoči izpahnem 2. členek palca kadarkoli želim, in ga nato tudi vrnem nazaj v ležišče. Na obeh rokah.
....
Na primer:
-Lahko si brez zunanje pomoči izpahnem 2. členek palca kadarkoli želim, in ga nato tudi vrnem nazaj v ležišče. Na obeh rokah.
....
Adapt and overcome.
Sergio ::
dvignem lahko 100 kil
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
TESKAn ::
Jst mam pa kišto za vola™ ubit...pa še dve sestri.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Misak ::
Sem večni optimist
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
kleDo ::
jest nimam pa nč .................. ................................................... ...................................... ..............................................dnarja
ziga7 ::
dost velko nakljucje je..da vem kdo je KleDo...se vecje pa to, da je model po letih moledovanja dobil boljso povezavo v svet (slisi se kokr ksna bedna reklama, samo vse to je res)
jeti ::
1.) Velikost mojih stopal je 51.5.
2.) Moja registrska tablica je LJ*HUD PES
2.) Moja registrska tablica je LJ*HUD PES
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
whatson ::
hm.. nakljucje je to da sem čist slučajno padu not,..
v show biznis kot se temu prav', do smrti pred računalom bom ostal...
v show biznis kot se temu prav', do smrti pred računalom bom ostal...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Daedalus ::
Sem dežurni depresivc, vedno pripravljen na akcijo
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Medved ::
nesrečno naključje je da sem slovenec in živim v tej zafukani sloveniji - ko bom umru se bom pritožu bogu, zakaj me je tako kaznoval že ob rojstvu
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
Tomi ::
Do konca študijskega leta imam še en pisni ( čez uro in pol ) in dva ustna izpita, potem pa 3000 km na kolesu.
metrodusa.blogspot.com
Yohan del Sud ::
Na vsako prestopno leto 19. februarja lahko igram šah, ampak ga ne. Poleg tega se oblačim ko kmetavzar.
Tomi ::
Še eno zanimivo dejstvo. Pred pol ure sem se vrnil z izpita, pa nimam preveč dobrega občutka. To me preveva sicer že nekaj zadnjih izpitov, ampak kot po čudežu sem vse naredil.
Elemen_T: kolesarim tako zase, in ponavadi naredim med 2000-3000 km letno. Upam, da jih bo letos več, ker upam, da bom imel 2.5 meseca počitnic
Elemen_T: kolesarim tako zase, in ponavadi naredim med 2000-3000 km letno. Upam, da jih bo letos več, ker upam, da bom imel 2.5 meseca počitnic
metrodusa.blogspot.com
Thomas ::
Sej bi povedov. Samo se bojim, da mi bo kdo verjel. Kar pa ne bi blo nič hudo - če ne bi bilo res.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Marjan ::
heh luni, sva ze dva
Men se ne zdi bedno, pac tolk dobr se poznas, da ti dejstva o samemu sebi niso zanimiva. Ce bi te opisoval nekdo drug (ki ti je blizu) bi o tebi nastel ogromno zanimivih stvari!
Men se ne zdi bedno, pac tolk dobr se poznas, da ti dejstva o samemu sebi niso zanimiva. Ce bi te opisoval nekdo drug (ki ti je blizu) bi o tebi nastel ogromno zanimivih stvari!
Binji ::
Medved: zakaj da je kurcevu zivet v Sloveniji? Men je zakon? Od Planice do zurov, itd..
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
einstein2 ::
hmm...... že 3 leta se (vec ali manj) nonstop vozim z Overclockanim tomosom™ pa nisem še nikjer padu!!
P.S: moji frendi so nonstop u odrgninah in praskah
P.S: moji frendi so nonstop u odrgninah in praskah
whatson ::
Medved: a si slišal za svobodo gibanja. Imigriraj v Bosno, Madžarsko, Rusijo,... .
Nihče te ne sili, da ostaneš v tej državi.
Nihče te ne sili, da ostaneš v tej državi.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VinoOddelek: Loža | 6957 (914) | PacificBlue |
» | Napad in odškodninaOddelek: Loža | 6387 (5178) | moat |
» | Helikopterji: vojaški, policijski, reševalniOddelek: Loža | 5202 (4819) | G-Lab |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3015 (1784) | kleDo |
» | Slovenščina na maturi/zaključnih HELPOddelek: Loža | 3023 (2854) | Trdi |