Forum » Loža » delo med počitnicam
delo med počitnicam
rasta ::
Zanima me, če tisti k mate zdej počitnce, mislte kej delat? In kaj?
Mene povsod zamorijo, da morm bit 18 let, pa samo še po leta mi manjka
Mene povsod zamorijo, da morm bit 18 let, pa samo še po leta mi manjka
Tomi ::
Kar ne morem verjeti, da se na Slo-techu nič ne dogaja.. Cel dan me ni bilo, pa ni nič kaj novih tem..
Sedaj pa k pravi temi?
Včasih, ko sem bil mlad in neumen, pa imel veliko časa, sem bil kar fizikalec.. Za borih 350/h. Sedaj nisem več tako mlad ( neumen pa verjetno še enako ali bolj), pa sem se spravil v bolj profitabilen biznis, in sicer inštrukcije.
Glede dela je pa tako, da se splača imeti veze, ker prideš povsod, ne glede na starost..
Letos bom verjetno res kar še naprej "pomagal lenim učencem" ( kar večina, ki inštrukcije rabijo, je ). Ne pa vsi..
Sedaj pa k pravi temi?
Včasih, ko sem bil mlad in neumen, pa imel veliko časa, sem bil kar fizikalec.. Za borih 350/h. Sedaj nisem več tako mlad ( neumen pa verjetno še enako ali bolj), pa sem se spravil v bolj profitabilen biznis, in sicer inštrukcije.
Glede dela je pa tako, da se splača imeti veze, ker prideš povsod, ne glede na starost..
Letos bom verjetno res kar še naprej "pomagal lenim učencem" ( kar večina, ki inštrukcije rabijo, je ). Ne pa vsi..
metrodusa.blogspot.com
Simko ::
Tomi ...verjetno se je folk naveličal nedelujočega slo-techa...jaz sem se ga..malo....
Delo ....te počitnice verjetno ne....si jih bom privoščil. Če pa bom kaj delal, bom pa verjetno na faksu...za tekoči trak ne grem več...par let blo dovolj...
Delo ....te počitnice verjetno ne....si jih bom privoščil. Če pa bom kaj delal, bom pa verjetno na faksu...za tekoči trak ne grem več...par let blo dovolj...
jeti ::
Fizično delo - ni šans.
Umsko delo - maa...pod 800 na uro ne bom delal.
Itak mam denarja dost. Bi pa delal že zaradi lastnega veselja (kakšno programiranje) da si pridobim nove izkušnje.
Umsko delo - maa...pod 800 na uro ne bom delal.
Itak mam denarja dost. Bi pa delal že zaradi lastnega veselja (kakšno programiranje) da si pridobim nove izkušnje.
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
MaverickT ::
Nakateri bomo delal oz. delamo. Pa smo plačani na tolk kukr nredimo!
Želim obvladovati neobvladljivo... toda obvladovanje je iluzija!
JurijTurnsek ::
jst bi tud delal poletiž(da neki keša dobim), samo mam še sm 14 let(manjkata mi dva mesca do 15), pa malo sm preveč spacifičn ka bi rd delal...(PHP bi programiral, sam sm čist začetnik pa bi me mogli kej naučt)
http://www.slatnaskejta.com
kornholio8: sej sm, in to med prvimi (za tist RAM že, ko je blo) - 15 jurjev (pol RAMa je mojga, hehe).
BOm pa še daroval, brez skrbi.
BOm pa še daroval, brez skrbi.
Tomi ::
Jeti the Dobri ( pa še The mobilni ), je res duša..
Sicer sem pa danes od inštrukcij ( malo za zabavo ) dobil nekaj na 50.000, tako da ne vem, če bi še kaj preveč delal, bom raje kar tako služil
Sicer sem pa danes od inštrukcij ( malo za zabavo ) dobil nekaj na 50.000, tako da ne vem, če bi še kaj preveč delal, bom raje kar tako služil
metrodusa.blogspot.com
SkIDiver ::
Men zmeri s starostjo težijo. Spljoh ne vem kje bi kj pamtnga najdu. Zgleda da bo treba kr mal fotra povprašat.
Mitja 34 ::
Če bom našel kaj bom šel delat.
Sem že mal bil na Študentskem Servisu pa sem opazo da išejo samo dekleta.(vsaj v večini primerov)
Najbolj plačano delo(na ŠS 22.6.2001) : go-go plesalka(6k/ura)
Sem že mal bil na Študentskem Servisu pa sem opazo da išejo samo dekleta.(vsaj v večini primerov)
Najbolj plačano delo(na ŠS 22.6.2001) : go-go plesalka(6k/ura)
Kolk pa plačajo moške stripperje? A kdo ve?
rasta ::
tle je pa res spolna diskriminacija...
Zajeban je dobit neki, ker povsod hočjo izkušnje. Kako naj si pa dobim izkušnje, če me noben noče vzet?
Zajeban je dobit neki, ker povsod hočjo izkušnje. Kako naj si pa dobim izkušnje, če me noben noče vzet?
kleDo ::
Potencialnih delavcev velik, dela malo!
Ja tud jest bi delu. Za razliko od prejšnjih let malo več oz. kar čez večji del počitnic, da se mi neki keša nakapla za pol, za sprot, za žurat...
Sicer pa sem bil zdej 3 dni zapored na študentu, pa nič... samo za kakšno uro ali dve za jurja na uro, to pa ni govora, ker so že stroški višji... Majo pa ful za punce... (mogoče po spremembi spola).
Bomo vidl, še naprej bom vztraju, če pa slište za kakšno dobro delo, pol pa... sem kandidat...
Ja tud jest bi delu. Za razliko od prejšnjih let malo več oz. kar čez večji del počitnic, da se mi neki keša nakapla za pol, za sprot, za žurat...
Sicer pa sem bil zdej 3 dni zapored na študentu, pa nič... samo za kakšno uro ali dve za jurja na uro, to pa ni govora, ker so že stroški višji... Majo pa ful za punce... (mogoče po spremembi spola).
Bomo vidl, še naprej bom vztraju, če pa slište za kakšno dobro delo, pol pa... sem kandidat...
ziga7 ::
No...zdele pisem z delovnega mesta , delam pa v SPL d.d. (rekljama)...zrihtala mat. Mogoce je samo mal dolgocasn (pravna sluzba). Avgusta bom pa se mal na studentu moril.
Lp Nejc
Lp Nejc
Medved ::
nč delat - počivat - bistvo življenja je ležanje na plaži, pejt na morje bejbe gledat
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
Nemenej ::
Jaz sem si dobil eno fajn sluzbo programiranja php v precej znani slovenski firmi. Ker delam prvic (starost 18), nisem mel nobenih predhodnih izkusenj, pa tudi nisem se boril, da bi dobil ne vem kok vec placano. In sicer imam potne stroske, kosilo v restavraciji, potem pa se do 100.000sit na mesc. Velja samo za prvi mesc, v firmi pa zelo uzivam.
kleDo ::
hudycz: teb pa vse drugi zrihtajo al kaj...?
k bi mew jest takšne zveze.
Sicer bom delu pr fotru drug teden (ampak samo neki dni) pol pa konc avgusta (0d 20. 8. do 1. 9.) pa še pr matki... ampak umes bo pa bl kriza, bom pa na študentu lenaru
k bi mew jest takšne zveze.
Sicer bom delu pr fotru drug teden (ampak samo neki dni) pol pa konc avgusta (0d 20. 8. do 1. 9.) pa še pr matki... ampak umes bo pa bl kriza, bom pa na študentu lenaru
ziga7 ::
Kdo se oglasa ... ...c c c
A se kej izdelujes Hp? ce mas kej simpl za nardit al pa kej za pomagat sam povej...(hint hint)
A se kej izdelujes Hp? ce mas kej simpl za nardit al pa kej za pomagat sam povej...(hint hint)
Binji ::
Letos je blo se ful malo dela za dijake, pa se zajebali so me, tko da ne dobim ncBom probal kej na veze ce bo slo ker rabim kes
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
SkIDiver ::
Jz sm pa najdu delo. KJe drugje k pr Fotru. Zakon zadeva, pa še 18 ne rabim bit. Včas se sprašujem kaj bi brez fotra, poginu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dijaško delo?Oddelek: Šola | 1549 (1163) | SaXsIm |
» | Zepnina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8854 (5659) | krneki0001 |
» | Mercator - dober sosed ? ma ja moj burek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 45954 (43275) | nicjasno |
» | Počitniško delo !Oddelek: Loža | 3416 (2436) | Jebiveter |