Forum » Pomoč in nasveti » Problemi s winsi. Help!!!
Problemi s winsi. Help!!!
TheHijacker ::
Zajeb* me kopiranje podatkov iz cdroma na disk. Sem naredil popolnoma svežo inštalacijo windows 98. Nemestil sem vse gonilnike ter VIA 4.32 Final. Posebej sem še inštaliral VIA IDE Busmaster(najnovejšo verzijo), ter vključil DMA vsem IDE napravam. Ko hočem kopirati podatke iz cd-ja na disk mi po parih sedundah(lahko tudi dlje) zmznejo windowsi. Zmrznejo mi na dva načina. Prvi je da se mi miška ustavi in tipkovnice ne deluje(trdi reset). Drugi pa da dobim črn zaslon(spet trdi reset). Tudi če s CloneCD delam image fajl nekam na disk mi naredi isto. Smešno pa je, da če snemam on-the-fly stvar deluje. Zakaj mi tako šteka. Stvar me jezi zato, ker sem dobil Alone in The Dark 4 pa ga ne morem inštalirat, ker mi sredi inštalacije windowsi zmrznejo. Tudi Delphi 6 ne morem do konca inštalirati... Lepo prosim za nasvet...
http://www.google.si
cyber ::
poskusi izklopit dma cdromu,mogoče pomaga,če pa ne pol pa verjeten sam format c: pa vse na novo.Lahko pa je tudi težava v teh najnovejših draverjih ki si jih namestil.
OrlyTM ::
Še enkrat požen instalacijo via 4in1 4.32 in obkljukej uninstal ide gonilnikov. To zna pomagat.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
TheHijacker ::
Niso bili problemi v VIA driverjih ampak s plato. Nekaj dni nazaj sem nadgradil v 3C verzijo in od takrat naprej mi ga serje. Kot kaže nova verzija BIOS-a za HP370 kontroler ni dobra... Se dal sedaj nazaj na ZT in mi deluje...
http://www.google.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VIA 4-1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1449 (1226) | JLP |
» | WinXP & WinMEOddelek: Pomoč in nasveti | 1276 (1129) | Justy |
» | Unreal FPSOddelek: Zvok in slika | 935 (798) | kuglvinkl |
» | TEŽAVE Z ABIT KTZA (BREZ RAIDA)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1222) | AtaStrumf |
» | na pomoc pri pecenjuOddelek: Pomoč in nasveti | 785 (681) | kockish |