Forum » Programiranje » CGI ali PHP ?
CGI ali PHP ?
Shershen ::
Zadnje čase se nekaj zafrkavam z domačo stranjo.
Za novice sem uporabil Newspro skripto, za forum pa imam YaBB.
Sicer mi je kolkotolko uspelo ukrotiti novice in zgledajo tak kot sem si zamislil, vendar pa to ni to.
Najraje bi si vzel nekaj časa in napravil svojo skripto, pri kateri bi vsaj vedel kje kaj je...
Zdaj pa nevem al naj začnem v PHP-ju al v CGI-ju ?
Glede na to da sem začetnik mi priporočajte kaj je zame bolje.
Osebno se mi dopade kombinacija PHP+SQL vendar mi ni uspelo najti nobene knjige (na internetu). Najšel sem jo sicer v knjigarni vendar zanjo zahtevajo 17k !!!
Za novice sem uporabil Newspro skripto, za forum pa imam YaBB.
Sicer mi je kolkotolko uspelo ukrotiti novice in zgledajo tak kot sem si zamislil, vendar pa to ni to.
Najraje bi si vzel nekaj časa in napravil svojo skripto, pri kateri bi vsaj vedel kje kaj je...
Zdaj pa nevem al naj začnem v PHP-ju al v CGI-ju ?
Glede na to da sem začetnik mi priporočajte kaj je zame bolje.
Osebno se mi dopade kombinacija PHP+SQL vendar mi ni uspelo najti nobene knjige (na internetu). Najšel sem jo sicer v knjigarni vendar zanjo zahtevajo 17k !!!
- zaklenil: darh ()
darh ::
ou maj gat.... še edn...
dj yoza, mal pregej stare threde.. o tem smo se ze N krat zgovarjal....
dj yoza, mal pregej stare threde.. o tem smo se ze N krat zgovarjal....
Excuses are useless! Results are priceless!
whatson ::
daj malo pogledat stare poste,.. ker to je bilo ze 890730297854978 preebatirano.. vsak je zagovarjal svoje mnenje...
isto bo sedaj...
isto bo sedaj...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
darh ::
1. ASP - aje vredu
2. php ali CGI forum
več pa ti ne morm povedat, ker je tale forum mal glupo narjen, in ne morm pogledat starejsih postov....
zaklepam temo, ker bo spet prslo do enkup nekosntruktivnega cvekanja
2. php ali CGI forum
več pa ti ne morm povedat, ker je tale forum mal glupo narjen, in ne morm pogledat starejsih postov....
zaklepam temo, ker bo spet prslo do enkup nekosntruktivnega cvekanja
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čestitke rekorderju >:-(Oddelek: Slo-Tech | 2492 (1219) | gzibret |
» | 100 Web space baner & kako ustvariti temo za PhpBBOddelek: Izdelava spletišč | 2736 (2565) | overlord_tm |
» | Izvenserijski BIOSi za Abit NF7-S v2.0!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9218 (5561) | Alexius Heristalski |
» | Narediti svoj FORUM (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5481 (4898) | bzagozen |
» | SLOPCNEWS !Oddelek: Omrežja in internet | 1111 (866) | rookie |