Forum » Zvok in slika » GeForce Tv out problemi
GeForce Tv out problemi
poljane ::
Imam problem z GeForce2 MX (Leadtek) s TV outom, ker mi na TV-ju, ki ima samo SCART vhod prikaze crnobelo sliko. Do barv nikakor ne pridem.
- spremenilo: poljane ()
Modri dirkač ::
Malo poglej kater standard maš vklopljen na kartici. Ti maš verjetno NTSC-ameriški naštiman, moraš met pa PAL-evrpopski standard-potem pa so barve!!
Everybody lies!
poljane ::
Sem probal kar nekaj stvari tudi oba PAL standarda. Kabel imam na obeh straneh S-VHS na TV-ju pa tisti preklopnik iz S-VHS na Scart.
||_^_|| ::
jst sm meu isti problem. Pal B bi mogu delat. Drugač pa poglej če ni slučajn pinček za barvo (na vtikaču od kabla) zlomlen na keri strani.
SasoS ::
Če imaš nastavjen na PAL in ni brav je problem drugje...Skozi SCART vhod lahko dobiš kompozitni, S-Video (S-VHS je oznaka za videorekorder ) ali pa komponentni (R, G, B) signal. Na tebi je, da na televiziji izbereš primeren vhod. Nekateri boljši TVji (recimo moj ) zaznajo to sami, nekateri imajo samo kompozitnega...S-Video signal bo skozi kompozitni vhod videt črno-bel, zato ker TV ne bo dobival podatkov o barvah....
cattom ::
jaz mam isti problem s to kartico, poljane a si zrihtal barve? napiši če ti je uspelo , kaj si naredil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3311 (2844) | romario |
» | TV-OUTOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1129) | Icely |
» | Črnobela slika na TV-OUTOddelek: Zvok in slika | 2134 (1797) | Hevidi |
» | voodoo 3 3000 tv outOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1255) | Lith |
» | VooDoo3 TV-out in kabl S-video na SCARTOddelek: Zvok in slika | 2020 (1738) | Caboose |