» »

Albatron in Chaintech plošči

Albatron in Chaintech plošči

Monkey Review - Na Moneky Review so si ogledali to matično ploščo za Intelove procesorje. Matična plošča je posebna zaradi tega, ker ima podporo 800 MHz FSB in to tistim procesorjem ki niso naviti. Ima tudi AGP 8x režo. Ploščo so testirali v nekaj programih in igrovjih. Poskusili so jo tudi naviti in se je izkazala kot zelo dobra. Ob koncu so jo zelo pohvalili kot hitro ploščo, ki ji ne manjka dodatkov. Če boste še malo počakali, da se poceni boste lahko uživali v odlični matični plošči. Članek je kar zanimiv. Klik!

Dodatek: Matično ploščo namenjeno konukrenčnim, AMD procesorjem, 7NJS Zenith, pa so si ogledali na ExtremeOverclocking. S 160 dolarji vrednim izdelokom so bili zadovoljni, prisodili so oceno 9,6 (od 10). Klik! Hvala Arkadij

1 komentar

AtaStrumf ::

Na Moneky Review so si ogledali to matično ploščo za Intelove procesorje.

Pri naslovu Albatron in Chaintech plošči pol človek ne ve na katero misliš s to, plus niste povedali imena plošče, tako da bi bilo fajn povedati ime in mal povdarit firmo, še posebej ker tudi spodaj v dodatku niste napisali proizvajalca. Saj predvidevaš da gre opis v istem vrstnem redu kot sta plošči v naslovu, ampak vseeno je tale novica daleč pod Slo-Tech standardom.

Evo vam, samo copy/paste naredite:

Na Moneky Review so si ogledali Albatronovo PX845PEV-800 matično ploščo za Intelove procesorje.
in
Chaintechovo matično ploščo namenjeno konukrenčnim, AMD procesorjem, 7NJS Zenith, pa so si ogledali na ExtremeOverclocking.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sestaviti računalnik v rinfuzi...

Oddelek: Pomoč in nasveti
223749 (3274) NeMeTko
»

Rabim pomoč pri nakupu računalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
546368 (5366) opeter
»

Zamenjava slik pri zagonu računalnika in Windows-ev

Oddelek: Programska oprema
133493 (3238) Azrael
»

GA-K8NXP-9 nForce4 Ultra

Oddelek: Novice / Matične plošče
232665 (2665) Poldi112

Več podobnih tem