Forum » Slo-Tech » AnarhiaTM
AnarhiaTM
R0K ::
A boste usposobli AnarhioTM ? Ali pa vsaj zasebna sporocila, da lohk vsej komu predlagas pirata alpa mu das serial number
No res...a bo to sploh kday ... ?
No res...a bo to sploh kday ... ?
Sergio ::
usklajujemo pravne zmožnosti, saj zna ta zadeva bit celo ilegalna...tko da bo treba še mal čakat.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
lordgreg ::
Sergio.. v nazivu globalno ste ti pozabli zadevo zaključit z "< /B >", saj drugače vse v TD-ju piše debelo!
Primoz ::
LordGreg: le kje si se tega spomnil (podpisa namrec)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
če ti po resnici povem, ga nisem vzel od tebe ampak sem ga videl nekje že prej...
vseeno,.. brez zamere...
aja,... btw: jaz nisem LordGreg, niti lord, niti Greg, jaz sem LORDGreg goddamn!
vseeno,.. brez zamere...
aja,... btw: jaz nisem LordGreg, niti lord, niti Greg, jaz sem LORDGreg goddamn!
Tomi ::
Si pa nekam sovražno nastrojen, danes.. ( ne bom rekel Gregec )..
Take it easy
Take it easy
metrodusa.blogspot.com
Medved ::
tko bom reku : brez piratstva, nebi bilo nas. Kdo si pa lahko pri vseh teh cenah privošči legalni soft ajde povejte??
AutoCAD 2002 - 700.000 sit
office - 100.000 sit
winsi - 100.000 sit
da ne govorim o profi softweru, ki presega nam razumljive cene - v službi imam soft, ki je vreden 20.000 dolarjev (ne mark al sitov) - zdej pa kupi hehe
AutoCAD 2002 - 700.000 sit
office - 100.000 sit
winsi - 100.000 sit
da ne govorim o profi softweru, ki presega nam razumljive cene - v službi imam soft, ki je vreden 20.000 dolarjev (ne mark al sitov) - zdej pa kupi hehe
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
luni ::
Medved vedno znova moram obcudovati tvojo zmoznost, da se v neko debato vkljucis s popolnoma nerelevantnimi izjavami.
Artificial Intelligentia
hja, ker jaz tudi ne vem v čem je fora v njegovem sporočilu. kar nekaj v tri dni..
kakorkoli že... :/
kakorkoli že... :/
Paramedic ::
A ti kdo drži pištolo na glavi in pravi, da moraš uporabljati te programe?
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test Audigyjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 4993 (4993) | snejksi |
» | jep, še ena zobata ovca.. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7325 (5658) | lordgreg |
» | kes (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 3037 (2364) | Binji |
» | Nekaj dobrih WEB straniOddelek: Omrežja in internet | 2083 (1513) | lordgreg |
⊘ | PHP news posting scripta!Oddelek: Programiranje | 1954 (1685) | Lara-K |