Overclockers Australia - ... se še kako prileže mrzlo pivo (brezalkoholno, da ne bo stric Keber grdo gledal [:D]). Vendar ne ono iz hladilnika, ampak tisto, ki se ga ohladi na malce bolj eksotičen način - po možnosti s peltierjevim elementom. Kako, boste izvedeli na tej strani, ki sicer ni ravno najbolj prijazna do uporabnikov z analognimi modemi, vendar nazorno predstavlja kako narediti to čudo. Če pa peltierjevega elementa trenutno nimate, pa si lahko v tolažbo privoščite vsaj podstavek za ta hmeljev zvarek. Uživajte! [:D]
jest za to nisem potreboval dremla. samo burn me cdje in mullerja ter lansko leto kupljen (se prav lansko leto je blo to) nec-ov cdrom. zgleda da je biu ploscek zelo slabe kakovosti in ko sem ga vstavil ga je po priblizno 20 sekundah razneslo v pogonu.. v bistvu mi je bilo zelo smesno ker se je pokadilo (folija iz cdja) ven iz enote. kasneje sem jo razstavil, posesal pa dela se danes (skoraj da popolno).
ja sej ta novica ni bila tukaj objavljena, da ne bo sprenevednja....hehehe
je pa qlska zadeva in smo se s prijtaleji odločili, da naredimo isto zadevo, samo brez baterij naredil jih bomo okol 3 ali 4 odvisno od financ... zadeva bo pa za na piknike kjer se bo priključila preklo utp kabla na akomulator......samo ne vemo še zihr kako bo vse delovala ker 4 pive na 1 akomulatorju bo kr tak zalogaj za akomulator hehehe...oziroma kakšen prikjuček še ne vemo kakšen bo računam pa na vtikač za prižiganje cigaret v avtu......naredili bomo pa tudi par sprememb glede pozicija peltiera zaradi boljšega hlajenja piva. Zakaj? zato ker pivo rox my panties...
aja drugač smo pa tud to razmišljal da bi ga lahko na laptop priklopil sam ne vem kako USB handla 12V hehehe a veš pač če si zaželiš mrzlo pivo...why? Becouse beer rox my panties...