Raztur™
vir: PowerlabsNovice » Optične enote / mediji » Ko se CD zavrti prehitro
OmegaBlue ::
O.K. kje je moj Dremel.
Tole treba probat
It's so 1337
Tole treba probat
It's so 1337
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
NoUse4AName ::
jas poznam enega danca, ki je bil na nekem microsoftovem tecaju in so instalirali windowse. Pogon je bil 52x in je v njem eksplodiral CD
Sycroft ::
jest za to nisem potreboval dremla. samo burn me cdje in mullerja ter lansko leto kupljen (se prav lansko leto je blo to) nec-ov cdrom. zgleda da je biu ploscek zelo slabe kakovosti in ko sem ga vstavil ga je po priblizno 20 sekundah razneslo v pogonu.. v bistvu mi je bilo zelo smesno ker se je pokadilo (folija iz cdja) ven iz enote. kasneje sem jo razstavil, posesal pa dela se danes (skoraj da popolno).
Sami ::
To se mi je lani že 2X zgodilo. Enkrat sem inštaliral neko igro, imel sem LG 52X in CD mi je razgnalo tako, da sem mogel potem v smeti nesti tud CD-ROM. Pred pol leta pa mi je razneslo Samsung 52X, ko sem inštaliral win XP.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Nemelk ::
ZAKON! Polna hiša smeha!
Toplo priporočao ogled ta dolzga filmčka, men je bilo prow pošteno smešno
Toplo priporočao ogled ta dolzga filmčka, men je bilo prow pošteno smešno
Nemelk ™
Freelancer ::
Meni je pred dvema letoma v pioneerjevem DVDju razfukalo CD. Enota je bla valda unicena ampak pod garancijo
mrTwelveTrees ::
kva pa kupujete 52x ? se vam tok gre za speed :)
teac 32 x ali 40 x je še zmeraj kralj med cd-romi :)
teac 32 x ali 40 x je še zmeraj kralj med cd-romi :)
viper ::
yeah baby .... uni tadolgi video je ful dober ....
to moram probat :)
to moram probat :)
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!
Jeebs ::
Hm... Preden se preveč razveselite, ste dobro pogledal slikco Dremel-a? Gor je namreč nastavek z brusnim papirjem. Hm... CD+ brusni papir= večje trenje, torej hitreje pride do Raztura™?
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
BaRtMaN ::
Pa ne, fora je v tem, da se CD oprime Dremla in se vrti z enakimi obrati kot Dremel. Če bi mel gladek nastavek, bi se CD počasneje vrtel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sobni Ionizator / Filter zrakaOddelek: Loža | 5664 (5235) | Mare2 |
» | Obnova kolesaOddelek: Na cesti | 2820 (2355) | noraguta |
» | Kislina ali alternative (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21711 (19866) | negotiator |
» | Varnost generatorjev naključnih številOddelek: Novice / Varnost | 6285 (6284) | Thomas |