Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč voodoo 3 2000@3000 navezuje se na quake 3 areno
Pomoč voodoo 3 2000@3000 navezuje se na quake 3 areno
Proteus ::
ŽIv !
Flashov sem Voodoo 3 2000 na 3000.
Ob zagonu mi zazna novi BIOS, skratka zagon se izvede brez kakeršnih koli problemov.
Probelm je nastal pri igri q3a kjer so se kar naenkrat začei pojavljati čudni trikotniki "teksture nagajajo".
Ne vem mislm da je problem pregrevanje voodoo-ja vendar, ko potipam dotično kartico po ramih in procesorju ni občutiti problemov :) ..
tak da jest ne vem kaj zdaj narest ..
instalirani wicked_gl gonilniki za q3a ....
C300@350mhz
64ram 100mhz
voodoo 3 2000@3000
opomba na voodoo-ju je že ventilator, kar se tiče ohlajevanja, za to je bilo kot vidite poskrbljeno...
Torej: Kaj narediti, da v špilu ne bo več "trikotnikov" ....
LP
Flashov sem Voodoo 3 2000 na 3000.
Ob zagonu mi zazna novi BIOS, skratka zagon se izvede brez kakeršnih koli problemov.
Probelm je nastal pri igri q3a kjer so se kar naenkrat začei pojavljati čudni trikotniki "teksture nagajajo".
Ne vem mislm da je problem pregrevanje voodoo-ja vendar, ko potipam dotično kartico po ramih in procesorju ni občutiti problemov :) ..
tak da jest ne vem kaj zdaj narest ..
instalirani wicked_gl gonilniki za q3a ....
C300@350mhz
64ram 100mhz
voodoo 3 2000@3000
opomba na voodoo-ju je že ventilator, kar se tiče ohlajevanja, za to je bilo kot vidite poskrbljeno...
Torej: Kaj narediti, da v špilu ne bo več "trikotnikov" ....
LP
Igor ::
trikotniki so zarad pregrevanja ali prevelikega clocka (cip ali ram pac preprosto ne more lavfat pri tem clocku)
znebi se wickeda k je pocasen
dej gor tanove beta (ja vem da so beta sam so kul) driverje
znebi se wickeda k je pocasen
dej gor tanove beta (ja vem da so beta sam so kul) driverje
Jinxy ::
Te "trikotniki" so znak, da ima cip na kartici prevec navit clock....naslednja stopnja za tem je ze black screen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual GeForce 7600GTOddelek: Novice / Grafične kartice | 4202 (3656) | piscanc |
» | kaj kupiti od grafikeOddelek: Kaj kupiti | 901 (681) | Klemenn |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4765 (4039) | Senitel |
⊘ | Aalchemy (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6323 (5561) | Senitel |
» | HSR dela tudi na V3 !Oddelek: Zvok in slika | 2191 (1830) | Senitel |