Slo-Tech - Poseben predogled novih Slo-Techovih majic, ki jih ekskluzivno samo za naše uporabnike na skrivnem mestu v Sečovljah prodajamo za 2.500 SIT za kos. Ženske - z ZelenoKvadratnoGlavo(tm) dekletko v velikostih M in L ter za moške predstavnike z ModroKvadratnoGlavo fantka v velikostih XXL, XL in L. Če kjerkoli zagledate koga, ki pod pazduho skriva velik paket, v katerem bi lahko bile majice, ga hitro pobarajte, ako vam jo lahko proda. Na voljo jih je le omejeno število, če pa jih kaj ostane, jih bomo kasneje legalno prodajali tudi na Slo-Techu.
Ta avto ni moj, je od Sergiota, moj je parkiran direkt pred njegovim. Moj je seveda boljši, lepši in močnejši. Punca, ki jo držim v naročju je pa Sergiotova.
Mnja, seveda ima vsak svoj okus. Mi želimo trenutno spromovirati naš novi logotip, izgleda pa, da vam je edini trn v peti to, da ni črne izvedenke. Na LANu so jim majice izgleda všeč, saj sem jih prodal že nekaj čez 20. To, da bi pa morali narediti aplikacijo logotipa in "kvadratoglavca" na črno majico, je pa dobra ideja...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Well, zdej mi je ostalo se toliko denarja, da si: 1. kupim majico (in pri tem prestradam nedeljo) ali 2.kupim hrano (in prizadanem RahločutnegaZlegaAdmina? Sergia) Well, nekaj že bo
mchaber: tisti dečko, ki nima za natikače, sem jaz. Sicer ti je pa že Ziggga razložil kako to gre. Tukaj naokoli hodimo bosi, kar je dobro tako za naše počutje kot je praktično. Čevlje sem vtaknil nekam daleč stran, da se preluftajo in da se preluftajo moje noge.