Forum » Pomoč in nasveti » Kolk sploh sprintam???
Kolk sploh sprintam???
gkovac ::
A obstaja kaksna varjanta... oz. program/orodje k bi omogocala vpogled v to kolk dokumentov (strani, crk oz. cesarkoli) sem sprintal na moj printer....
mam namrec epsona stlyus kolor in mi zre barvo k prasic! kar je pa najhujs je pa to, da obe kartusi kostata 12K SIT!!!!! in zato me zanima kolk hudica jest printam!
lp,SuLc
P.S.
Epson status monitor ne deluje
mam namrec epsona stlyus kolor in mi zre barvo k prasic! kar je pa najhujs je pa to, da obe kartusi kostata 12K SIT!!!!! in zato me zanima kolk hudica jest printam!
lp,SuLc
P.S.
Epson status monitor ne deluje
lp,
- spremenil: gkovac ()
Fantom ::
Nekateri boljši tiskalniki imajo vgrajen števec.
Če ga ima pa ugotoviš tako, da natisneš self test, tam ti med vsemi podatki piše tudi število stiskanih strani. Če printer te funkcije nima boš bolj težko ugotovil št. stiskanih strani.
Če ga ima pa ugotoviš tako, da natisneš self test, tam ti med vsemi podatki piše tudi število stiskanih strani. Če printer te funkcije nima boš bolj težko ugotovil št. stiskanih strani.
Jinxy ::
Sploh ni fora v tem, koliko strani sprintas ker so lahko te stranji skoraj prazne al pa cisto crne oz. barvaste (ce malo pretiravam). Lexmarkovi driverji naprimer v en file pisejo, koliko barvnih pik je ze bilo sprintanih iz posamezne kartuse in na ta nacin PRIBLIZNO ugotovijo, koliko barve je se v kartusi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnik za ~50€Oddelek: Strojna oprema | 3993 (2682) | BCSman |
» | HPjevi inkjeti so crap...Oddelek: Strojna oprema | 2769 (2152) | Brane2 |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3059 (2735) | Alexius Heristalski |
» | Kateri InkJet do 30k?Oddelek: Kaj kupiti | 1336 (1162) | Brane2 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3916 (3340) | TheJack |