» »

Cambridge SoundWorks DTT3500 Digital

Cambridge SoundWorks DTT3500 Digital

AnandTech - V vsesplošnem navdušenju nad izdelki, ki ponujajo nekaj kar se tako lepo sliši pod imenom Domači Kino in je navadno zelo drago, nam Creative Labs s svojo serijo Cambridge SoundWorks prihaja nasproti na eni strani z dobro kvaliteto in na drugi z dokaj nizko ceno. Ob izidu nove serije zvočnih kartic Live 5.1, ki omogočajo odkodiranje signala Dolby Digital že na izhodu iz kartice, brez dodatnega dekoderja, so nam pripravili tudi novo serijo njihovih, po mojem mnenju odličnih zvočniških kompletov. Tema današnje novice pa je prav sistem Cambridge SoundWorks DTT3500 Digital, v katerega opis so se podali na AnandTech. Če vas zanima več, si le oglejte članek.

8 komentarjev

matevzm ::

Da ne bo koga zavedlo.. Za tale komplet je stari Live isto dober kot 5.1, kerga nimas kam priklopiti 5 + 1 kanalov, ker ima samo dva vhoda. Kar se da mirno napeljati iz starega (front+rear), DD pa dekodirajo vsi software DVD playerji.

Tzar ::

Pri Mlacomu stane tale zadevšna mal čez 100k.Velik dnarja,velik muzke :)
:D

BigFoot ::

velik dnarja za to kar dobiš. DTT2500 se veliko veliko bolj splača

roro ::

Se strinjam z Bigfootom. Doma imam DTT 2500 in je super. Malo denarja veliko muzike. Tale je veliko dražji, vendar ima, če me spomin ne vara, v primerjavi s prejšnjim modelom dodan le daljinec sicer je pa enak.

Matty ::

Ce hoces desktop sistem (kot govori ime), nisi zahteven poslusalec, bos s sistemom igral spile in si pogledal mogoce na monitorju kaksen film pol je cisto ok kupiti tak komplet... meni osebno je to se vedno prevec denarja za tolk muzke...

Za pravi zvok, prek katerga bos lahko tud kvalitetno poslusal CDje in gledal filme v velikem stilu, pa je treba mal globlje seci v zep... ZAL...

OrlyTM ::

res je cena malček pretirana ampak vseeno je to kar lušten sistem za prostorsko ozvočenje računala ... kar pa se tiče ozvočenja svojega naslanjača in pred tv sprejemnikom, bo pa prav gotovo treba večjega prašička razbit :))

lp
OrlyTM

PaJo ::

Ja to itak da za pravi zvok bo treba malo vec penzev met, samo je pa tudi resnica da se bol splaca DT2500, ker ti zvocniki enostavno sekajo za svoje kes(okoli 60 cukvo) in mi nikoli ni bilo zal tega denaraj, ker vsak ki pride in slisi zvok rece se samo WAW:D

edmund ::

Za 800 DEM dobiš the best Teacov sound sistem z 8 + 1 zvočniki!

Aja no, če smo že pri tem - jaz bi kupil nekaj manjšega/cenejšega - samo da je surround pa kolko tolko kvaliteta - kaka ideja?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero zvočno kartico??

Oddelek: Kaj kupiti
91217 (1107) KTr1sk
»

Kaj menite o zvočnikih Logitech Z-5300 5.1 in zvočni kartici Audigy 2 oem?

Oddelek: Kaj kupiti
8802 (721) Tugo
»

Katere zvočnike

Oddelek: Kaj kupiti
51138 (1058) Switch
»

katere zvocnike kupit?

Oddelek: Zvok in slika
61069 (886) Dalmatinc
»

theatre X-treme 5.1 - mnenja

Oddelek: Zvok in slika
141409 (1142) levvvis

Več podobnih tem