» »

Vodni bloki

Vodni bloki

Slo-Tech - Ker je le najboljše dovolj dobro za vas, so tudi tokratna bloka testirali na ProCooling.com in Overclockers.com.

Za prve si je pHaestus ogledal #rotorjev doma narejeni vodni blok. Pri tem nikakor ne smemo mimo dejstva, da je #rotor začetnik recimo temu "odprtokodnega" pristopa k razvoju vodnih blokov. Vse njegove ideje in izsledki so na vojo tako na njegovi domači strani, kot na ProCooling forumih. Poleg tega vse njegove zasnove zahtevajo za izdelavo le najbolj osnovna orodja. Poleg pile in brusnega papirja potrebujemo le še vrtalnik (po možnosti s pomičnim stojalom) ter kako Dremelu podobno orodje.

Drugi blok danes pa je Asetekova Antarctica. Tu ni ne duha ne sluha o DIY duhu, le zmogljivost, ki pa zahteva precejšen pretok skozi blok. Podobno kot recimo Catharjev White Water, kar sploh ni presunljivo, saj sta si bloka, kopici TM-jev in R-jev s katerimi je Asetekov prepreden navkljub, sumljivo podobna. Ali je nekaj gnilega v deželi Danski presodite sami, dodal bi le: White Water februar 2003, Antarctica april 2004.

1 komentar

Trubadur ::

lol iceman so ti zbrisal komentar:D ;)
Berite Thomasa!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FAQ

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
129239 (6982) OwcA
»

Zgoraj in spodaj brez ... ohišja

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
202527 (2527) tec
»

Kako z kompresorskim hlajenjem

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
487707 (6997) frenk
»

Trojica curljajočih

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
52227 (2227) Poldi112

Več podobnih tem