Forum » Pomoč in nasveti » Zvok
Zvok
Luksi ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če morda kdo ve kaj bi bilo lahko narobe z zvokom, težave so pa take:
Ko vklopim računalnik in želim predvajanje glasbe oz. zvoka v igrici itd. vse dela O.K. Če pa prižgem računalnik in želim predvajanje glasbe oz. zvoka npr. čez eno uro pa mi zvok ne dela. Ko resetiram računalnik oz. ga želim ugasniti, mi ponovno zaigra tisto Windovs melodijo in se ugasne oz. resetira.
Hvala za nasvete in LP!
Zanima me, če morda kdo ve kaj bi bilo lahko narobe z zvokom, težave so pa take:
Ko vklopim računalnik in želim predvajanje glasbe oz. zvoka v igrici itd. vse dela O.K. Če pa prižgem računalnik in želim predvajanje glasbe oz. zvoka npr. čez eno uro pa mi zvok ne dela. Ko resetiram računalnik oz. ga želim ugasniti, mi ponovno zaigra tisto Windovs melodijo in se ugasne oz. resetira.
Hvala za nasvete in LP!
Luka
Luksi ::
Hm, sam zanimivo, da stvar deluje, če jo takoj zaženem, če pa pustim računalnik dlje časa pri meru pa mi ne dela več. Pa zakaj mi pol tisto poslovilno glasbo lahko zaigra ob resetiranju oz. ugašanju računalnika
Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava Androida na WindowsOddelek: Zvok in slika | 780 (682) | m0LN4r |
» | zastonj ali poceni slike in zvokiOddelek: Loža | 1670 (1252) | boss-tech |
» | bass ne deluje oz. deluje ampak ne tako kot hočemOddelek: Zvok in slika | 2978 (2272) | CeSTbon |
» | Empire S-600 zvočniki??Oddelek: Zvok in slika | 1289 (1119) | guest #44 |
» | zvok preko "mreže"Oddelek: Pomoč in nasveti | 698 (598) | blackbfm |