Forum » Pomoč in nasveti » zvok preko "mreže"
zvok preko "mreže"
alexxxx ::
Lep pozdrav
Kot ste že vajeni se ob problemih obnem na vas, tako je tudi sedaj. No preidimo k bistvu,..
Doma imam mrežo (1 server 3 odjemalci) na serverju imam tudi priklopljene zvočnike, sedaj me pa zanima kako bi zvok iz enega ALI več torej treh računalnikov preko mreže (lan, router) spravil do serverja, recimo ko bi igral igrico bi zvok bil na serverju, ko bi na 2 računalniku predvajal glasbo, bi jo predvajal server,.. imenitno bi bilo da bi lahko izbiral iz katerega računalnika se naj predvaja glasba oz zvok, vendar ni nujno. Upam da sem dovolj razumljivo napisal.
Hvala že vnaprej in lep pozdrav!
Kot ste že vajeni se ob problemih obnem na vas, tako je tudi sedaj. No preidimo k bistvu,..
Doma imam mrežo (1 server 3 odjemalci) na serverju imam tudi priklopljene zvočnike, sedaj me pa zanima kako bi zvok iz enega ALI več torej treh računalnikov preko mreže (lan, router) spravil do serverja, recimo ko bi igral igrico bi zvok bil na serverju, ko bi na 2 računalniku predvajal glasbo, bi jo predvajal server,.. imenitno bi bilo da bi lahko izbiral iz katerega računalnika se naj predvaja glasba oz zvok, vendar ni nujno. Upam da sem dovolj razumljivo napisal.
Hvala že vnaprej in lep pozdrav!
alexxxx ::
Pozabil napisat os na serverju je windows 2003 enterprise edition, na odjemalcih pa 2000/xp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uPNP in Ubuntu Linux 10.0.4.1 oz. kateri program za streamanjeOddelek: Zvok in slika | 1917 (1741) | opeter |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2983 (2983) | Izi |
» | postavitev linux serverja (hardcore :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1641 (1412) | BigWhale |
» | Kako izklopit dostop do interneta v domeni...??Oddelek: Omrežja in internet | 1608 (1157) | uros678 |
» | iz workgroup na domainOddelek: Programska oprema | 1260 (1075) | matic |