Forum » Hlajenje in modifikacije » Temperature: rezultati!
Temperature: rezultati!
Sumak ::
dejte mal povedat kwa mate za ene mashine pa kako je kej hlajen pa kok pate kej temperature.
jest mam naprimer athlona 1Ghz (10x100) navitga na 1200 (9x133) z dvema dodatnima ventoma na ohisju in je temp pri idlanju 34 pa max obremenitvi pa 54. Kako pa vam kej kaze?
jest mam naprimer athlona 1Ghz (10x100) navitga na 1200 (9x133) z dvema dodatnima ventoma na ohisju in je temp pri idlanju 34 pa max obremenitvi pa 54. Kako pa vam kej kaze?
Oh my God! They KILLED Ke... ahmm... Kenny?
element ::
Jest točne številke ne vem, ker nimam trenutno moje plate, vmes sm pa hladilnik zamenu, vgradil 120x120 vente... No, včasih: Duron 800@866 (6,5*133) @ 44°c idle, 55°c obremenitev (včasih gnil SuperOrb). Zdej je zihr mn, bom še poroču ko plato nazaj dobim.
Tomi ::
Sicer nisem najbolj prepričan, ker me ni doma, ampak nekako tako:
C400@450, midi tower, en 80mm ventilator, polna obremenitev 39-44, odvisno od temperature v sobi, idle pa ne bi vedel, ker imam vedno zagnanega setija. Verjetno pa tam nekje 33-34.
C400@450, midi tower, en 80mm ventilator, polna obremenitev 39-44, odvisno od temperature v sobi, idle pa ne bi vedel, ker imam vedno zagnanega setija. Verjetno pa tam nekje 33-34.
metrodusa.blogspot.com
ChiefThunder ::
duron 650@850, idle 27, max 48 , krom orb+ 1 8*8 intake+ ekzost blower.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
gorenc ::
tb1133@1200
v mirovanju 40, pod obremenitvijo 56 stopinj
zdele sem se spomnu ene hude fore, bom porocal cez 3 ure
v mirovanju 40, pod obremenitvijo 56 stopinj
zdele sem se spomnu ene hude fore, bom porocal cez 3 ure
burekar ::
D700@950 max 47°C. Sej gre več, sam je Volcano 2 na 5V da ni preglasn. Pa stabiln more bit, ker drgač si CD-je skurim ko pečem.
yo, Pelcijan! tb 1133(266) nastane iz 8.5x133, trentno pa ga furam na 8.5x142.
temperatura je sedaj, pod max. obremenitvijo, 43 stopinj:) v leru pa 30:))
juhej naprej!
temperatura je sedaj, pod max. obremenitvijo, 43 stopinj:) v leru pa 30:))
juhej naprej!
morphling1 ::
Hmm , Tb1000@1560 2.1V(10x156) pri 100% je 39 stopinj ,na idle (kaj je ze to, men dela comp. 24/7 seti , pa vmes kak divx al pa spil ) ok bom zaprl seti in pocakal 15s...
no ja 26 stopinj.
no ja 26 stopinj.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
tec ::
duron 800@1250. h2o brez peltierja ma 35C. Laufa ze 14 dni zlooo obremenjen(je plata ne testni voznji)
gorenc, sej vem kako nastane, sam nism vedu, da jih že original tko prodajajo. Aja, to je v bistvu TB 1100 (266)?
ja ja sem reku enemu prodajalcu v mlacomu da hocem axia 1 (266)giga, pa reku da ma samo axia 1.133 (266)giga, pol sem pa tega vzel. Tut v biosu pokaze 1133Mhz. Sej men je vseen sam da je original nad giga
MaD_Mavr0 ::
ABIT KT7a, Tbird 800 (not OC), 256Mb, Ati Radeon 64Mb ddr vivo, Sb Live 5.1 + DTT2200, Pioneer+Plextor, Midi-Tower;
Imam takšno maximalno temperaturo, ki me žal skrbi....
Minimalno
34°C - procesor
26°C - matična plošča
22°C - System
Povprečno
45°C - procesor
29°C - matična plošča
23°C - system
Ampak skrbi me maximalna temperatura plošče, kajti v zahtevnih opravilih in predvsem v igrah opažam zadnje čase neprimerno povečanje temperature matične plošče, ki pa je z ostalimi vrednostmi takšna:
maximalna temperatura
58°C - procesor
31°C - matična plošča Abit
23°C - system;
Kaj mislite na zgoraj navedene rezultate....??
Imam takšno maximalno temperaturo, ki me žal skrbi....
Minimalno
34°C - procesor
26°C - matična plošča
22°C - System
Povprečno
45°C - procesor
29°C - matična plošča
23°C - system
Ampak skrbi me maximalna temperatura plošče, kajti v zahtevnih opravilih in predvsem v igrah opažam zadnje čase neprimerno povečanje temperature matične plošče, ki pa je z ostalimi vrednostmi takšna:
maximalna temperatura
58°C - procesor
31°C - matična plošča Abit
23°C - system;
Kaj mislite na zgoraj navedene rezultate....??
krucymucy ::
Glede na to, da mas TB-ja, so temperature kar kul - v mejah normale, ceprav bi se jih dalo se kar spustit, z enakim hlajenjem!!!!
>>Krucymucy<<
Predlagaj mi kako oz kdorkoli naj mi svetuje za znižanje moje temperature, ki sem jo predhodno zapisal...
Predvsem me skrbi temperatura plate ABIT KT7a.... ??
Kako cool down.....?
P.S.
Kajti imam MidiTower ohišje z ventom, da vleče zrak not in pa 300Wnapajalnik + crome orb....??
Predlagaj mi kako oz kdorkoli naj mi svetuje za znižanje moje temperature, ki sem jo predhodno zapisal...
Predvsem me skrbi temperatura plate ABIT KT7a.... ??
Kako cool down.....?
P.S.
Kajti imam MidiTower ohišje z ventom, da vleče zrak not in pa 300Wnapajalnik + crome orb....??
mad mavro: mislm da si ti zamenu temperaturo ohisja z temperaturo plate, kajti jest mam naprec temp plate 22-23 in ohisje 27-30 kar bi se ujemalo ce bi ti tvoji temperaturi zamenjal. Imam prav tako abit kt7a.
Hlod ::
ok: Abit BP6 2x Celeron 433@604 (gold orba, Server Tower (odprt))
temperature pod polno obremenitvijo (dnetc), win2k
CPU1: ~35-40
CPU2: ~39-43
MB: ~47-52
edini problem je temperatura plate in zvocne (kako pritrditi kksnga orba na SB Live 5.1?)
Sej bi loh se bolj navil (650+), a mi potem samo en proc zazna...
Hlod.
temperature pod polno obremenitvijo (dnetc), win2k
CPU1: ~35-40
CPU2: ~39-43
MB: ~47-52
edini problem je temperatura plate in zvocne (kako pritrditi kksnga orba na SB Live 5.1?)
Sej bi loh se bolj navil (650+), a mi potem samo en proc zazna...
Hlod.
krucymucy ::
MaD_Mavr0: Prvo povej ker cooler mas!!!
V bistvu pa je vseeno! Ce se nimas volcano-ta II si ga kup (2k SIT) pa ga prej kot ga das sploh gor fajn pobrusi in namazi s kako termalno pasto!!!
P.S. Abitke Kt7a baje (nekatere) ne kazejo prevec realne temperature - vsaj tko je reku nekdo na forumu!
V bistvu pa je vseeno! Ce se nimas volcano-ta II si ga kup (2k SIT) pa ga prej kot ga das sploh gor fajn pobrusi in namazi s kako termalno pasto!!!
P.S. Abitke Kt7a baje (nekatere) ne kazejo prevec realne temperature - vsaj tko je reku nekdo na forumu!
Malecky ::
Abit-ke so vredu vsaj večina. Asus je pa druga zgodba temperatura lahko striže celo za 20°C.
Nared si sam!
Nared si sam!
>>Krucymucy<<
Uporabljam Thermaltake Crome Orb...imam še neodklenjen procesor tako da še ne morem stestirati, če se računalnik prebudi oz. če ABIT-ka KT7A to dopušča...?!?
Mislim, da dokler ne odlenem procesorja ne morem dati FSB na 133....
>>Sumak<<
Temperaturo "plate" mi prikazuje v MBM 5.05 senzor VIA 686B-2; tako, da sem jaz sklepal da je to temperatura plate....??
>>Kako imaš nastavljeno ti ??
Uporabljam Thermaltake Crome Orb...imam še neodklenjen procesor tako da še ne morem stestirati, če se računalnik prebudi oz. če ABIT-ka KT7A to dopušča...?!?
Mislim, da dokler ne odlenem procesorja ne morem dati FSB na 133....
>>Sumak<<
Temperaturo "plate" mi prikazuje v MBM 5.05 senzor VIA 686B-2; tako, da sem jaz sklepal da je to temperatura plate....??
>>Kako imaš nastavljeno ti ??
mad mavro jest ne uporablam MBM ampak hardware sensore monitor k je bl simpl pa majhn progic. Ma pa isto tri senzorje in lepo kaze tko kt sm gor povedu.
No, tko! Duron 800@800 trenutno + Vulcano II + 2 Giant venta v stranici = Brskanje po netu 29°c, Pod stresom 35°c. Resno! Ja, sm pač poskrbel za hlajenje
ampak si vrjetn poskrbel tud za dodatno bobnenje v dobi če ste dva gigantska venta v stranici:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura duron1000Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1700 (1331) | krucymucy |
» | Kako vroč je vaš CPU ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1940 (1440) | abcde7 |
» | ATHLONOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1880 (1220) | omejc |
» | Duron in temperaturaOddelek: Strojna oprema | 1340 (979) | XsenO |
» | Volcano II vs. Chrom orb dT=0Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1485 (1159) | borut-t |