Forum » Loža » Kje je kaka dobra trgovina z DJ opremo
Kje je kaka dobra trgovina z DJ opremo
Huey P ::
Zanima me, če kdo ve za kako dobro (bolje založeno) DJ trgovino v Sloveniji ali Avstriji (ob meji v SV SLO). Predvsem me zanimajo gramofoni, plšče in samplerji.
Če kdo ve mi naj prosim pove ali maila...
Pa hvala vnaprej!
P.S.
Ali pa trgovino, ki prodaja rabljene omenjene stvari!
Če kdo ve mi naj prosim pove ali maila...
Pa hvala vnaprej!
P.S.
Ali pa trgovino, ki prodaja rabljene omenjene stvari!
..::DOOM III: The Legacy::..
- zaklenil: bluefish ()
sketch ::
Huey imaš X-Ton na Trubarjevi, nasprot Mr. Puba (Lj). Imajo dost velko izbiro DJ opreme. Sicer pa, kaj boš rolal? Če nameravas breakz/hiphop, boš rabu ful dobre turntable (scratching) in se odpravi kar v Avstrijo (tut povprašaj v X-Tonu). Drugače pa se amatersko da DJjat tudi z računalnikom (preverjeno na večih žurih in videno v parih diskoteh (Papillon, Lj)). Programi kot so Virtual turn Tables itd... naredijo vse kar zna mešalka in turnatbli.
(se opravičujem za slovnične napake, se mi mudi)
lp
s.
(se opravičujem za slovnične napake, se mi mudi)
lp
s.
Huey P ::
sketch;
Kam v Avstrijo??
V X-Ton sem že povprašal pa mi je rekel, da imajo samo dva gramofona.
Kam v Avstrijo??
V X-Ton sem že povprašal pa mi je rekel, da imajo samo dva gramofona.
..::DOOM III: The Legacy::..
Tr0n ::
BMP studio je super zadeva za miksanje CDjev ali MP3jev preko racunalnika. Sem probal (rabis dve zvocni kartici), in slusalke za cue, in glavne zvocnike za muziko. Zadeva seka :).
Najboljo opremo bos verjetno nasel v avstrijskih ali nemskih trgovinah in cez luzo. Tu pri nas ne vem, ce bi blo kaj. Mogoce na hrvaskem, kjer je ta scena malce bolj razvita. Poglej po domacih straneh znanih DJjev pa bos hitro prisel do linkov trgovin etc...
Najboljo opremo bos verjetno nasel v avstrijskih ali nemskih trgovinah in cez luzo. Tu pri nas ne vem, ce bi blo kaj. Mogoce na hrvaskem, kjer je ta scena malce bolj razvita. Poglej po domacih straneh znanih DJjev pa bos hitro prisel do linkov trgovin etc...
sketch ::
Tron a je progrm freeware? Oziroma kje ga lahko dobim za čimmanj plačila?
Včasih sem namreč rolal z VTTjem (virtual turntables) samo sem potem prešaltal na Windows ME pa stvar ne dela več, ap se moram zdej preživljat z DJ Helperjem za WinAMP...
Huey ne vem kam se splača it... lahko pa povprašam, bo trajalo par dni.
lp
s.
Včasih sem namreč rolal z VTTjem (virtual turntables) samo sem potem prešaltal na Windows ME pa stvar ne dela več, ap se moram zdej preživljat z DJ Helperjem za WinAMP...
Huey ne vem kam se splača it... lahko pa povprašam, bo trajalo par dni.
lp
s.
footprint ::
V domžalah je KSL studio ki se okvarja samo z opremlanjem diskotek in DJ opremo. Zastopa JBL, ALpine, Ecler, Stanton, Gemini, Technics, itd
Sicer pa pojdi na www.KSL.Studio.si
Sicer pa pojdi na www.KSL.Studio.si
Tr0n ::
sketch: ni freeware, bos pa sigurno kje kaksno warez verzijo najdo :)
http://www.bpmstudio.com/index2.html
http://www.bpmstudio.com/index2.html
dj bridy ::
Pozdravljeni.
Zanima me kako bi lahko prkljucil gramofona v racunalnik za virtual dj.
kaj bi rabu zvocno kartico al kej druzga no mesalko vem de bi mogu met.
Lp
Zanima me kako bi lahko prkljucil gramofona v racunalnik za virtual dj.
kaj bi rabu zvocno kartico al kej druzga no mesalko vem de bi mogu met.
Lp
zagi123 ::
Predvidevam, da si bolj na začetku osnovne šole. Vidim da o DJanju nimaš pojma, zato mogoče raje še enkrat premisli, če bi šel nabavljat te stvari.
Če vseeno želiš gramofon na pc, maš npr. Torq Conectiv, Traktor Scratch, Serato Scratch live.. temu dodaj še mixer, pa si na pol jurja EUR. Če ti je to predrago, potem raje ne nabavi nič ali pa pusti gramofone pri miru in nabavi kontorler tipa BCD2000/3000 za kakih 100EUR.
btw, VirtualDJ je bolj igračka za otroke, ki stisnejo sync in kliknejo na flanger, pa so potem že DJi...
Če vseeno želiš gramofon na pc, maš npr. Torq Conectiv, Traktor Scratch, Serato Scratch live.. temu dodaj še mixer, pa si na pol jurja EUR. Če ti je to predrago, potem raje ne nabavi nič ali pa pusti gramofone pri miru in nabavi kontorler tipa BCD2000/3000 za kakih 100EUR.
btw, VirtualDJ je bolj igračka za otroke, ki stisnejo sync in kliknejo na flanger, pa so potem že DJi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uvajanje v Dj-anje elektronske glasbeOddelek: Sedem umetnosti | 4649 (4151) | Madara |
» | Kdo na slo-techu razen mene je dj?Oddelek: Sedem umetnosti | 3738 (2315) | Fatboyslim |
» | DJOddelek: Loža | 1579 (1258) | orkan |
» | Kateri prog za mixanje mp3-jev?Oddelek: Zvok in slika | 2712 (2385) | Jinxy |
» | MP3 player/mixer/whateverOddelek: Zvok in slika | 2206 (1844) | DrSergioDJ |