Forum » Zvok in slika » Divx & adobe premiere
Divx & adobe premiere
Tomay ::
Do naredim Divx (5.2.1) z adobe premiere 7 so v filmu še vedno vidne kocke, če pa isto naredim v virtualdub-u je divx, kot mora biti.
Preizkusil sem že skoraj vse možnosti, tudi nastavitve, ki so priporočene na divx.com.
Je kdo imel podobne težave?
Kaj naj še poizkusim?
Preizkusil sem že skoraj vse možnosti, tudi nastavitve, ki so priporočene na divx.com.
Je kdo imel podobne težave?
Kaj naj še poizkusim?
Voodoo 4Ever
CaqKa ::
adobe je program za videoeditiranje.
za delanje divxa raje uporabi virtual dub kot si že sam ugotovil.. ti programi pač ne funkcionirajo med sabo najbolje.
za delanje divxa raje uporabi virtual dub kot si že sam ugotovil.. ti programi pač ne funkcionirajo med sabo najbolje.
Tomay ::
Divx je z adobe premiere 6 deloval BP. 7 pa ima težave, za katere še ni popravka. Sem malo pregledal tuje forume. Izdelovalci divx pravijo, da je težava na adobovi strani.
Tudi z zadnjim xvid kodekom imam težave, ker mi zašteka.
Kakorkoli že virtualdub je zakon.
Bom preizkusil še kako linux varianto ala Kino ali pa Cinelerra.
Tudi z zadnjim xvid kodekom imam težave, ker mi zašteka.
Kakorkoli že virtualdub je zakon.
Bom preizkusil še kako linux varianto ala Kino ali pa Cinelerra.
Voodoo 4Ever
CaqKa ::
aja lahko pa probaš dobit kake frame serving program za adobe.. pa potem v vdub odpreš.. pol ne rabiš vmesnega fajla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Leplenje filmovOddelek: Programska oprema | 1366 (1271) | #000000 |
» | Editing videa pod LinuxomOddelek: Operacijski sistemi | 2826 (2331) | CaqKa |
» | kvalitetni video po prenosu iz dv kamere ?Oddelek: Zvok in slika | 1256 (1110) | SasoS |
» | DV v mpeg,divx,...Oddelek: Programska oprema | 2008 (1860) | pivmik |
» | DV v DivxOddelek: Zvok in slika | 1723 (1621) | pivmik |