Forum » Zvok in slika » 5 kanalne slušalke...
5 kanalne slušalke...
Mulh ::
Imam tele slušalke: teac powemax hp10
Imajo tri priklope (sprednji, zadnji in center), vendar si kljub temu, da imam 5.1 kanalno zvočno kartico s centrom nisem znal pomagati in sem zato nastavil na 4 kanale. S testom sem ugotovil da pozicioniranje v prostoru res odlično deluje - levi sprednji, desni sprednji, levi zadnji ter desni zadnji (lahko rečem da še bolje kot na surround zvočnikih, ki jih posedujem - razlog je verjetno v tem, da so zvočniki v slušalkah razporejeni optimalno in da takšne postavitve z navadnimi zvočniki ne morete doseči).
Mogoče kaka ideja, kako nastaviti 5 kanal ?
lp
Imajo tri priklope (sprednji, zadnji in center), vendar si kljub temu, da imam 5.1 kanalno zvočno kartico s centrom nisem znal pomagati in sem zato nastavil na 4 kanale. S testom sem ugotovil da pozicioniranje v prostoru res odlično deluje - levi sprednji, desni sprednji, levi zadnji ter desni zadnji (lahko rečem da še bolje kot na surround zvočnikih, ki jih posedujem - razlog je verjetno v tem, da so zvočniki v slušalkah razporejeni optimalno in da takšne postavitve z navadnimi zvočniki ne morete doseči).
Mogoče kaka ideja, kako nastaviti 5 kanal ?
lp
- spremenil: Mulh ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6859 (4568) | Mikec17 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16664 (10603) | FlamE#7 |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11344 (5152) | Sarimner |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2612 (2370) | Cjek |
» | Info tema za 5.1 zvok - delite mnenja in izkušnje TU :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1107 (1012) | SisQ |