Forum » Loža » Terapevtska žoga oz. žoga za fitnes - kje dobit hudiča
Terapevtska žoga oz. žoga za fitnes - kje dobit hudiča
Keyser Soze ::
Kje v Ljubljani bi se dalo dobit takšnole žogo velikosti 65cm?
Sicer so imeli v Sportu2000 eno akcija a je bila žoga vredna manj kot je bila njena cena. 2,5 tisočaka. Skratka, pomoje se usedeš gor malo bolj na hitro pa di odnese pol riti skupaj z žogo. Mislim, da je bila ena Body sculpure firma. - to odpade.
Rad bi dobil eno kvalitetno, takšno, za katero bom vedel, da ne bo počila kar tako brezveze. Iz malo debelejše gume.
Sicer so imeli v Sportu2000 eno akcija a je bila žoga vredna manj kot je bila njena cena. 2,5 tisočaka. Skratka, pomoje se usedeš gor malo bolj na hitro pa di odnese pol riti skupaj z žogo. Mislim, da je bila ena Body sculpure firma. - to odpade.
Rad bi dobil eno kvalitetno, takšno, za katero bom vedel, da ne bo počila kar tako brezveze. Iz malo debelejše gume.
fat boy slim ::
Jst sm svoji punci kupil tako žogo v Intersport-u. Mislim, da je 75cm in je bla 2.990 SIT. Piše da zdrži obremenitev 300kg. Pomoje jih tok nimaš, da bi te blo strah gor sedet.
Drugače jih majo pa tud v Hervis-u.
Drugače jih majo pa tud v Hervis-u.
Nikoli ne veš. Lahko se pa zredim.
Bom šel pogledat.
Vseeno pa lahko še kdo pove. Imaš žoge, ki so malo dražje od 3 tisočakov in so namenjen fitnesu(skratka večjim obremenitvam - uporabo z utežmi). Z debeljšo gumo. recimo Sissel od koder je tista slikca ima več tipov teh žog. Samo imajo ubitačni billing. Poštnina je nekaj čez 180$. UPS express. Pa ne vem a je pomota al so počeni.
Bom šel pogledat.
Vseeno pa lahko še kdo pove. Imaš žoge, ki so malo dražje od 3 tisočakov in so namenjen fitnesu(skratka večjim obremenitvam - uporabo z utežmi). Z debeljšo gumo. recimo Sissel od koder je tista slikca ima več tipov teh žog. Samo imajo ubitačni billing. Poštnina je nekaj čez 180$. UPS express. Pa ne vem a je pomota al so počeni.
ginekolog ::
Jaz sem kupil kar navadno, ker sedim na njej skoz. Je pa 55cm in je premala... 65 bo ravn prav. nekje 3k je bila, imajo pa jih tudi v hervisu.
Divers do it deeper.
Vita PRO v Naklem naj bi imela takšne žoge. Primerne tudi za profesionalno rabo - fizioterapija.
Narejene naj bi bile pa iz trpežne in debele gume.
Problem je edino, ker ne najdem nobene firme s tem imenom, ne na netu ne na TISu. Je kdo iz Naklega pa pozna okoliško sceno? A obstaja kakšna trgovina z vsaj kolikortoliko podobnim imenom.
Vitapro, Vita - Pro, ipd....
Narejene naj bi bile pa iz trpežne in debele gume.
Problem je edino, ker ne najdem nobene firme s tem imenom, ne na netu ne na TISu. Je kdo iz Naklega pa pozna okoliško sceno? A obstaja kakšna trgovina z vsaj kolikortoliko podobnim imenom.
Vitapro, Vita - Pro, ipd....
trillian ::
poiskat sem sla skatlo od moje zoge, ki sem jo dobila od fizioterapevtke.
kakorkoli ze, na skatli (dobila sem jo za darilo pa ne poznam cene) pise:
vita center doo
pe vija terapija
pivka 23/a, 4202 naklo
tel. 04/ 2519 - 560
sicer je pa proizvajalec ledraplastic iz italije.
www.gymnic.com
kakorkoli ze, na skatli (dobila sem jo za darilo pa ne poznam cene) pise:
vita center doo
pe vija terapija
pivka 23/a, 4202 naklo
tel. 04/ 2519 - 560
sicer je pa proizvajalec ledraplastic iz italije.
www.gymnic.com
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pilates žogeOddelek: Šport | 892 (702) | Machete |
» | Žoga za sedenjeOddelek: Loža | 3234 (2158) | rajc123 |
» | Maloodbojna žoga za igranje na asfaltu(mali nogomet)?Oddelek: Loža | 7479 (5847) | _IKE_ |
» | Žoga za sedenje ali aerobikoOddelek: Loža | 6915 (6326) | bacekjon |
» | Nogometna žogaOddelek: Loža | 1904 (1743) | Cosmo |