Forum » Kaj kupiti » Skener za fotografije in diapozitive
Skener za fotografije in diapozitive
lambda ::
Zanima me kateri skener se najbolj splača kupiti za skeniranje fotografij in diapozitivov oz. negativov. Gledal sem za Epson perfection 2580 photo in se mi zdi kar soliden skener za ceno 40k sit. Ima kdo izkušnje z njim ali pa predlaga kakšno alternativo v cenovnem razredu tja do 60k mogoče 70k sit.
hvala za vsakršen nasvet ali mnenje
hvala za vsakršen nasvet ali mnenje
- spremenil: lambda ()
nodes ::
moje mnenje, s ploskovnim skenerjem diasov ne gre skenirat(newtonovi kolobarji). Uporabno za arhiv
za mal resno delo je potreben boben, ki zna stat ohoho
za mal resno delo je potreben boben, ki zna stat ohoho
lambda ::
Ja, to vem, da je cena potem takoj 100 jurjev, potem bi pa rabil zraven še navaden skener ...
Sicer ne gre za profesionalno obdelovanje slik, ampak za "hobi", ki je na nekoliko višjem nivoju - s tem se ukvarja brat in me je prosil, če se malo pozanimam. Pomoje bi moralo za neko normalno delo zadostovat ...
Še enega sem opazil: Canon CanoScan 8400F
Zdaj pa res ne vem kako in kaj ...
edit. Kaj si mislil to z newtonovimi kolobarji?
Sicer ne gre za profesionalno obdelovanje slik, ampak za "hobi", ki je na nekoliko višjem nivoju - s tem se ukvarja brat in me je prosil, če se malo pozanimam. Pomoje bi moralo za neko normalno delo zadostovat ...
Še enega sem opazil: Canon CanoScan 8400F
Zdaj pa res ne vem kako in kaj ...
edit. Kaj si mislil to z newtonovimi kolobarji?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lambda ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri scanner kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2564 (649) | no comment |
» | Kateri tiskalnik za tiskanje CD/DVD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11817 (8740) | s1m0n |
» | printer in notesnikOddelek: Kaj kupiti | 1439 (1348) | Gwanaroth |
» | Best buy skenerOddelek: Kaj kupiti | 1852 (1481) | Dr_M |
» | SkenrOddelek: Kaj kupiti | 1749 (1531) | PIII850 |