Forum » Pomoč in nasveti » še več rama?
še več rama?
tropinovec ::
ljudje!
ram je tako poceni, da sem kljub temu, da že imam 256 mb rama, pomislil, kaj ko bi dokupil še 128 (samo dobrih 7 jurjev)?
ali bi se dodatna količina rama sploh kaj poznala pri igranju današnjih igric in programov za domačo rabo?
ram je tako poceni, da sem kljub temu, da že imam 256 mb rama, pomislil, kaj ko bi dokupil še 128 (samo dobrih 7 jurjev)?
ali bi se dodatna količina rama sploh kaj poznala pri igranju današnjih igric in programov za domačo rabo?
ChiefThunder ::
poznalo bi se, vendar je nekaj odvisno tud od samega os...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
_Mortal_ ::
mislim da ne rabiš ampak če hočeš kupit počaki še mal pa bo 256MB 7k pa pol kup
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
OZZY ::
Rama zame ni nikoli odveč. Tuda jaz mislim nabavt še 128 ali pa 256MB zraven. Sam morem v LJ skočt.
Go with the flow.
asPeteR ::
Pri igranju igric se pozna 1-2%, testi. Pri programih podobno, pojavi pa se ena zanimiva stvar, namreč po nekaterih testih več kot 256 celo upočasni sistem,...malo čudno toda številke govorijo zase. Verjetno ker te igre in programi(za doma) so optimizirani za ne veliko rama.
- SiroTka - ::
Sej dodatnih 128Mb bi se slo, ampak vec pa sigurno ne ker se bo ze poznalo na performansih. Mislim da ram nima smisla kupovat v velikih kolicinah, ker kot kaze razvoj bo treba itak kmal na ddr presedlat.
Loki ::
Aspeter to je "rezerviran" sam za Windows 9x/ME.
V Windows 2000/ XP tega ni.
V Windows 2000/ XP tega ni.
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5107 (4288) | ross|e20 |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4845 (4010) | Jaffa |
» | Dokupiti RAM ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1153) | borut-t |
» | ram 128 - 256Oddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (1090) | R0K |
» | RamiOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (873) | goranTNT |