Forum » Programska oprema » Trillian
Trillian
Imposibl ::
Lep pozdrav!
Naj mi prosim pove kdo ali ima keri Trilliana eno izmed novejših verzij ki nebi res čisto nič
štekala?
Naj prosim napiše verzijo ali link!
Hvala
Lp,Sandi
Naj mi prosim pove kdo ali ima keri Trilliana eno izmed novejših verzij ki nebi res čisto nič
štekala?
Naj prosim napiše verzijo ali link!
Hvala
Lp,Sandi
Tudi mali so lahko veliki!
VASkO ::
pro 2.013 dela cist vredi. samo jaz sem zdaj na mirando 0.4RC1 presaltal, je toliko boljsa.
www.miranda-im.org
www.miranda-im.org
BendeR ::
Šteka?
Em, jaz uporabljam Trillian 3.0 Basic (alpha). Dobiš ga tukaj. Zadeva se bo nato sama posodobila na najnovejšjo verzijo.
Em, jaz uporabljam Trillian 3.0 Basic (alpha). Dobiš ga tukaj. Zadeva se bo nato sama posodobila na najnovejšjo verzijo.
:=)
Gapi ::
Kaj pa Gaim? A ta ni vredu? Dela v windows okolju in linuxu.
No person is rich enough,to buy back his past.
Gaim sux. Sploh za winse, kjer maš bogato izbiro.
Na Linuxu ga pač uporabljam, ker je še najboljši od vsega sranja.
Na Linuxu ga pač uporabljam, ker je še najboljši od vsega sranja.
Gapi ::
Kaj vse si pa probal v linuxu? Da veš da je sranje vse.
No person is rich enough,to buy back his past.
Kopete, gaim in pa programe za posamične protokole (ne spomnim se ravno imen) - večina že v distrotih. Žal ostalih ne poznam.
Za ircat pa itak xchat owna.
Za ircat pa itak xchat owna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Talk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16065 (9888) | slitkx |
» | GAIM 2.0.0 prihaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7319 (5746) | B-D_ |
» | Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8796 (7530) | ahac |
⊘ | Nadomestek za M$M Me$$engerOddelek: Programska oprema | 1984 (1770) | OwcA |
» | Google Instant Messenger?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3697 (3697) | Jernej L |