Forum » Kaj kupiti » Baterija za Pocket PC Compaq 3630
Baterija za Pocket PC Compaq 3630
vivo ::
Danes sem na servisu HermesQservis (Brnčičeva 41a tel 01/5602 600) izvedel, da taka baterija stane cca 27k. Naročiti pa se je bo dalo šele po novem letu. Preveč glede na vrednost Ipaqa, bo treba poiskat po netu.
iso2000 ::
27K pa saj je delujoč rabljen manj vreden! Evo jaz sem našel tole kot najcenejšo opcijo. 1600mAh baterija za 27.75 funtov. Samo, kaj ko nimam kartice, da bi plačal. Kolikor sem si z njimi poskušal dopisovat, pa ni bilo nekega konstruktivneega odgovora Če poskusiš še ti svoj uspeh? Morda nama skupaj uspe!?
LP
LP
vivo ::
Na TEM naslovu sem našel najcenejšo baterijo za Ipaq 3630 in sicer cca 5.400 SIT. Samo v Slovenijo jo je potrebno dobiti? Kako ??
LP
LP
Kolikor sem lahko na hitro pogledal njihove info strani je možno plačilo z money transfer metodo, pošiljajo pa zgleda tudi povvsod. Jim bom danes napisal en mail in ko bo kajk novega napišem tukaj!
LP
LP
Hja, jaz sem jim napisal en mail, pa nisem dobil nobenega odgovora. Sedaj pa poizkusi še ti! Ali se misliš samo šlepat ?
PS. Pa ne me čisto resno vzet!
PS. Pa ne me čisto resno vzet!
bezerk@work ::
http://store.craytonelectronics.com/cra...
kupil, dve pred tremi tedni. Naročil, dobil manj kot v tednu, okrog 10K za eno s poštnino in carino+ddv.
Bateija je 65% močnejša od originalne in dela FENOMENALNO, toplo priporočam link, ker je najcenejša ponudba(iskal precej časa)in neverjetno hitro pošljejo !
kupil, dve pred tremi tedni. Naročil, dobil manj kot v tednu, okrog 10K za eno s poštnino in carino+ddv.
Bateija je 65% močnejša od originalne in dela FENOMENALNO, toplo priporočam link, ker je najcenejša ponudba(iskal precej časa)in neverjetno hitro pošljejo !
Kako je s plačilom? Kolikor sem gledal po njihovi strani ponujajo plačilo le s kreditnimi karticami, ki je pa žal nimam.
Ne, ne... Vse, ki jih poznam in imajo takšne kartice, so ekstremno previdni in nočejo plačevati preko spleta. Tako, da ta opcija odpade...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z dlančnikom HP IPAQ hx2110Oddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1184) | krneki0001 |
» | lastniki dlančnikov IPAQ 3630 pomoč!!Oddelek: Strojna oprema | 1415 (1278) | matrix2 |
» | DlančnikOddelek: Kaj kupiti | 1840 (1643) | iskra |
» | Dlančniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5189 (4381) | Caligula |
» | dlancnikOddelek: Kaj kupiti | 1462 (1402) | R0K |