Forum » Omrežja in internet » izbira isdn modema
izbira isdn modema
Enzo77 ::
A lohk pri isdn paketih izbiras kater modem hoces? (jz bi mel Asusov interni
ISDN adapter) Bojda so uni, ki jih prodajajo zraven en velik kup gnoja.
ISDN adapter) Bojda so uni, ki jih prodajajo zraven en velik kup gnoja.
With a license to gib :)
JurijTurnsek ::
ne morš dobit drugega modema, vzami paket v katerem je 3com TA pro(neki takega), je ful boljši od onega drugega
http://www.slatnaskejta.com
PaJo ::
Ja ce zelis met asusov modem pac vzami tisti ISDN paket kateri niam nobenega modema polek pa potem naknadno kupis asusov mode, v cem je te tu blem
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
NiggerBob ::
če ti je ping važen (on-line igre?) potem prste vstran od 3com ISDN Pro TA, rajše kaj internega in cenejšega. Sam 3com ti "doda" 40-50 ms
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"
Enzo77 ::
ok bom un paket za 25k sit uzel.... se prej pa modem v mlacom nabavt. A mi bojo uni vseen kabel napelal do isdna al ga bom mogu sam kupt? kir kabel pa splloh rabim.... a je un ko se uporabla pr mrezah na hub? tnx
With a license to gib :)
Najboljse da si sam potegnes kabel do racunal in da ti oni samo vticnice gor montirajo, ker ce ti bodo oni kabel dali te bo prevec kesa stal
V glavnem kable kolko se spomnim je 4 zilni, dobis pa ga v vsaki elektro trgovini, samo reci da rabis kabel za ISDN, zdaj pac od tebe odvisno kaksnega bos vzel, jaz ti prporocam da si naredis fiksno vticnico, ker ISDN je malo obcutljiv na podaljske vecje od 5 m
V glavnem kable kolko se spomnim je 4 zilni, dobis pa ga v vsaki elektro trgovini, samo reci da rabis kabel za ISDN, zdaj pac od tebe odvisno kaksnega bos vzel, jaz ti prporocam da si naredis fiksno vticnico, ker ISDN je malo obcutljiv na podaljske vecje od 5 m
whatson ::
Kakor vem, se nekateri ljudje pritožujejo nad (ne)kvlaliteto USR TA ISDN modema.
Asusov modem je dober. Preizkušeno.
Jaz mam Gigaset 3070 ISDN centralo z vgrajenom modemom. Zadeva seka. Problem je pri driverjih edino.
Asusov modem je dober. Preizkušeno.
Jaz mam Gigaset 3070 ISDN centralo z vgrajenom modemom. Zadeva seka. Problem je pri driverjih edino.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Avenger ::
Kva? 40-50 ms laga ti doda??? Kako je pa s tistim, ki je bil v prvih paketih, eksterni Stollmann TA+PP2? Tega mam namreč jaz in dela večinoma brez pproblemov, kakega visokega laga tudi nisem opazil... ne vem, v čem je fora 'bolj kvalitetnih' ISDN TAjev, a je res lag manjši? Kar ne verjamem...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Tejc ::
PaJo: Pol bo pa pr men problem , kajti pr men je racunalnik oddaljen celih 20m in bom rabu 20m kabla. Kaj pravs na to da mi je na telekomu reku da do 30m ni velikih problemov.
Tejc:jaz mam v bajti tudi od NT-ja pa do zadjne vticnice ki je na drugem koncu bjate vec kod 20 m kabla pa dela cisto ok, fora je samo v tem da mora bit ta kabel polozen kod napeljava in mora biti na koncu vticnica z 100Ohm-skim uporom, katero majo ovi monterji zagotovo zraven. Ti samo nabavi kabel ga polozi in ko bodo ovi prisli montirat ti samo reci da ces met se nekje drugje vticnico in da ti jo naj gor zmntirajo, pac ti bodo racunali 500SIT po vticnici pa bo mir, tak sem vsaj jaz naredil pa dela perfekto
EASYdoor ::
PaJo: "ker ISDN je malo obcutljiv na podaljske vecje od 5 m"
Sploh ni res. Moj ISDN modem je priklopljen z 36,5m dolgim kablom in mi v win98 vlece z 7,2 KB/s, v winXP pa z 7,8 v najbolsem primeru, se pa nikoli spusti pod 7,2. To je izredno dobra hitrost ce upostevamo da sta moj modem in centrala oddaljena slabih 37m.
lp!
Sploh ni res. Moj ISDN modem je priklopljen z 36,5m dolgim kablom in mi v win98 vlece z 7,2 KB/s, v winXP pa z 7,8 v najbolsem primeru, se pa nikoli spusti pod 7,2. To je izredno dobra hitrost ce upostevamo da sta moj modem in centrala oddaljena slabih 37m.
lp!
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
Hm... zanimivo kak ti lahko dela na taki liniji, seved brez zaklucnega upora
No tudi take stvari kod izgleda se dogajajo, samo vcasih je pac boljse se zavarovat pa naredit tako kod ves da bo zagotovo delalo
No odlociteve pprepuscam posamezniku
No tudi take stvari kod izgleda se dogajajo, samo vcasih je pac boljse se zavarovat pa naredit tako kod ves da bo zagotovo delalo
No odlociteve pprepuscam posamezniku
- SiroTka - ::
Ce hoces met dober ping dej prste stran od eksternih modemov. Nabav si internega. Jest mam asusa (internega seveda). Ping je za 60 -70 fps bolsi. Prenosi so pa isti pri Siolovem in pri Asusovem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oddaljenost adsl modema od NT enote (ali ...Oddelek: Omrežja in internet | 1268 (1111) | ThinMan |
» | ISDN modem in hudi problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (1019) | Dj-Prah |
» | 2 letna tragedija!Oddelek: Strojna oprema | 1515 (1093) | Dami |
» | ISDN primerjava! US Robotics proti ASUS!Oddelek: Strojna oprema | 993 (826) | nodes |
» | ISDN paket in kater ISDN modem???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1100) | m2000 |