» »

mlacom

mlacom

overklokan Molj ::

včeri sm šu v mlacom in nabavu sdram 128 pc133 kao micron. pridem dam in dam not, zaženem ramid, mi ni pokazal niti id niti ni pokazal d je 133 mhz, ampak je napisal clo d je pc 100. zdj če me je una pizda v mlacomu zajebala grem in mu zarijem tist ram nekam v danko. na ramu niti ne piše d je micron, sploh nč ne piše razn enih oznak k jih bom posredoval mal kasnej. uglavnm plato mam narjeno za 100 mhz rame, vsej tko piše v bukvi, ampak to še ne pomen d mi zarad tega neb izpisal pravilnih specifikacij rama. tko d bom popizdil lih kar k bom mogu verjetn zarad tega še enkrat v lj hodt. če kdo slučajn ve kaka nej bi bla oznaka tega rama nej sporoči, jst sm sicer gledu na www.micron.com ampak tm so oznake totalno drgačne kt so na mojmu ramu, tko d go figure!

lp

matej
the one & the only

OZZY ::

Jest sem dal tud pc133 na palto ,ki je podpirala samo 100mhz, pa mi je tud izpisal, da so samo pc100. Sicer pa poglej na čipe in če ti piše 7,5 nekje na njem potem so pc133.

Igor ::

dej molj ne bluzi ..
ramid je najbolj smrdlijv program, za dva rama mi sploh ne napise nic (bank empty al nekej) milsim de to dost pove ..
kva more na ramu pisat bom pa pogledov k bom kisto ugasnu k mam istiga ..

alien-w ::

Dimm ID sux!!! Downloadej si CTSPD, k tocno ne vem, kje je.Upam da bo kmal v download sekciji!

overklokan Molj ::

no to piše na čipih:
0030 2-2
mt 48lci6m8a2
tg -75 b
g6pk


the one & the only

alien-w ::

to je 133, ker mas tm 7,5

StarY ::

http://www.micronsemi.com/en/products/d...

tlele mas vse informacije o tem ramu.... 8-O

Bx ::

naslov CTSPD v0.9.0 če je to to
Bx

DE ::

Ja, ja. Mlacom je mal sumljiv. Moj little brother je tam kupil skor cel kompjuter. Najprej je valda tisto - v torek bo zigr. Nope. V petek boi 100%. No, dobu ga je v pondelk. Naslednje - RAM PC-100. Pise v racunu. Na ramu je oznaka, da je 12ns, in glej ga! - v manualu od plosce je izjava, da 12ns RAM dela do 83 MHz. 10ns pa je 100. O.K., stvar sicer dela, ampak men laufa tud PC-66 na 100. Nej vsaj napisejo po resnici.
A storije su se ni konec. Sfukal je namrec se disk. Res 2.5G, ampak vseglih. Zarad napajalnika - nekaj s knofom za vklop/izklop iz omrezja.
Sej lahk, da ni sam Mlacom tak, pa tud kvaliteta napajalnikov je dons res podn, ampak nekaj se vedno smrdi. Se posebej, ce dobis masino, ki ni 100% tisto, kar naj bi dobil.

Alex ::

Jaz imam eno načelo-> IZOGIBAJ SE MLACOMA <- imam kar nekaj prijateljev, ki imajo slabe izkušnje z njimi. Sem rihtal mašine kupljene pri njih in skoraj obupal nad njimi. Sam osebno z Mlacomom nimam izkušenj, ker se držim načela. Sicer pa kar se tiče kupljenih računalnikov v kompletih mam najraj tiste, k jih sam sestavim. :)

Aja. Pred kratkim sem imel v rokah mašino ki naj bi bila celeron 600 in 64 mb rama. Ena firma jih je kupila kar nekaj in niso bili pozorni na o kaj so dejansko kupili. Kupili so celeron 533 in 48MB rama. Seveda sem bil tako prijazen, da sem to firmo opozoril.

Kaj je nauk te zgodbe.. kupi komponente in sestavi sam. Pa lep pozdrav. In upam, da čimprej dobiš procesor.
Go AMD Go!

ABX ::

sisoft sandra tu tudi pove specifikacijo rama.

Jinxy ::

Mene so v Mlacomu ze dvakrat nategnili, ko sem NUJNO neki rabu....klicem v Mlacoma, mi tam recejo, da imajo stvar na zalogi, jest to rezerviram in ko pridem cez 2 uri zadevo iskat, tam zacudeni ugotovijo, da zadeve v bistvu nimajo....

Ce so tolk leni oz. neprofesionalni, da kar neki govorijo po telefonu, ne prepricajo pa se, ce je res tko, pomej samo recem...nej grejo nekam!

OZZY ::

Ja tud jaz nimam najboljših izkušenj z njimi. Sem kupoval pri njigh plato abit k7raid. Vgradijo jo notr in rečejo vse dela. OK si rečem in veselo odhitim domov, ko glej ga zlomka ob zagonu računalnika kreš c: particije. Koji k**** pravjo da dela. Odhitim nazaj pa pravjo da je to običaj ko se zamena plata. Mater nategujejo, če nimaš pojma. Sam sem zamenu že nevem kok plat pa se mi to nikdar ni zgodl. Pol so ugotovil tud, da se moja grafika in plata tepeta. OK ugotovijo problem samo pol ne bi bil sistem optimalno naštiman v biosu. Jim težim, da mi plato zamenajo pa se zmišljejo da ne morjo,da je s tem preveč dela, preveč papirjev,.. bla,bla, bla. Ok po dolgotrajnem teženju mi se uspe dogovort za zamenjavo (zahtevem šefa). Če sem se iz tega kaj nauču. Ja- NIKOLI VEČ NE KUPUJ PRI NJIH (razen rama).

OZZY ::

Ja pa še to. Z abitko je blo tud tko, da se ni hotla niti zagnat. Ni se hotu niti bios pokazat. Niti po cmos resetu. no sej sem povedu, da so to pol uštimal, ampak .... Ja pa še to. Pol so mi hotl pa še računat za dodatno delo in nalaganje novih winsow-sram jih je lahko. No na koncu se je vse poštimal. :):D

overklokan Molj ::


najdete kej čudnga na tej slikci?
the one & the only

Yohan del Sud ::

Aha, link jo jebe.

RUSKIE ::

Cist tko NIKOLI ne kupite celotnega sistema pri eni firmi.
1. Manj možnosti da zajebejo
2. Nekje je cnej to nekje un
3. Nej ma konkurenca tud še kej

Pr mlacomu sm jezt nabavu proca pa ram, pr megašitu plato, pr JAE pa disk(15GB k je crknu pa sm 20GB dobu), ohišje pa privat nabavu. Presto moja nova mašina čeprav bi raj meu kej bolšga sam ni blo casha.
-/1 c0ntr0l th3 5T0RM-

GodStyler ::

Molj: Po oznaki vidim, da si dobu microna (mt), Če pa dvomš, pa sm kandidat, ki stabo zamena pravtako nov RAM(Hyundai).

texhex ::

hehe
jst sm pr mlacomu nabavu procesor, plato, ram pa ohisje. pa sam sestavu pa laufa ko urca. edin kar se mi je zdelo neprofesjonalno je bil rahlo zmuckan prodajalc pa dejstvo da so rame pa procesor prnesl brez antistaticne vrecke
hyundai mam jst tut ;) ma kdo kej proti njim ? ;)
sam tolk da vem a sm drek nabavu al ne ;)
To Infinity... ...And Beyond!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
704547 (3869) AtaStrumf
»

Micron RAM cas2?!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
644472 (3846) XtX
»

Kaj za en RAM prodaja Mlacom?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101370 (1173) StarY
»

Ali je RAM PC133???

Oddelek: Pomoč in nasveti
462642 (2181) StarY
»

Najcenejsi RAM v Slo

Oddelek: Kaj kupiti
182744 (2365) Marjan

Več podobnih tem