Forum » Hlajenje in modifikacije » Hladilnik za mosfete
Hladilnik za mosfete
|_CoBrA_| ::
Zanima me kako pritrdite hladilne rebre na mosfete od matične plošče Abit NF7-S? Katere rebre date gor? A so kakšne, ki bi jih bilo mogoče kupit, da bi pašale gor, ne da bi jih rezal?
Hvala
Hvala
AMD Athlon (BArton core) 2600+@11,5*185, Abit NF7-S, 2x 256MiB Samsung TCCC,
Gigabyte Maya Radeon 9000Pro 275/550@325/640, Maxtor 160GiB SATA,
Nec 3500, LiteOn DVD, Plextor 52/24/52A, all in Chieftec Midi Tower Black
mato22 ::
Jest sem jih nalimal s termalnim trakom, uporabil pa sem en hladilnik od stare matične plošče, ki je hladil čipset in ga narezal.
DjTonic ::
Cobra reskiraj en hladilnik od starega procesorja ter razreži tista alu rebra na dimenzije, ki ustrezajo mosfetom na NF7-S. Drugače pa se, da dobiti tudi fino zadevo od Thermaltaka. Stvar je v prvoti namenjena sicer hlajenju ramov, vendar samo razrežeš na pol in fino paše na mosfete.
|_CoBrA_| ::
Link??? Problem je, ker bom moral nabavit hladilnik če hočem imeti rebra. Žal nimam nobenega hladilnika več
AMD Athlon (BArton core) 2600+@11,5*185, Abit NF7-S, 2x 256MiB Samsung TCCC,
Kakšnih rabljenih ali zanič HSF imaš na servisih malo morje. Drugače pa sem imel v mislih nekaj takšnega... Klik.
Ta rebra lahko npr. na pol razrežeš in lepo pašejo na mosfete pri NF7-S.
Ta rebra lahko npr. na pol razrežeš in lepo pašejo na mosfete pri NF7-S.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
mazy ::
js mam tut bga ram freezerje, seveda pa so prerezani na pol in iz treh maš lih za vse mosfete
Alexius Heristalski ::
Revoltece imaš tudi v Bofu.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
TribesMan ::
Jackal ti si bos pa komolce znucal :D
Drgac pa pohvalno lep izdelek.
LP
TribesMan
Drgac pa pohvalno lep izdelek.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Jackal ::
Elbow grease...
Pa da ne bi res kdo iskal kakšne komolčne masti.
Drugače so na volj še 3 kosi...
Če koga zanima na ZS.
Pa da ne bi res kdo iskal kakšne komolčne masti.
Drugače so na volj še 3 kosi...
Če koga zanima na ZS.
Jackal ::
Work in progress...
DFI plata ima malo bolj čudno postavljene tranzistorje in precej komponent okoli njih, ampak se da naredit.
DFI plata ima malo bolj čudno postavljene tranzistorje in precej komponent okoli njih, ampak se da naredit.
MEDENA ::
wow :)
jackal: mah sej mam kao morje navodil kaj in kako samo jaz sem laik v tem
če bi naredil ni problema za kakega čukca-2 :)
jackal: mah sej mam kao morje navodil kaj in kako samo jaz sem laik v tem
če bi naredil ni problema za kakega čukca-2 :)
Medena, če si pravi Slo-Techer bi si tole lahko sam naredil. Malo modifikacijske žilice sigurno imaš
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
humanoid ::
Ja to pa ja ni tak problem za naredit.... vzameš mere, greš v trgovino, kupiš in potem doma lepo žagaš.
Eni bi vse že narejeno
Eni bi vse že narejeno
TommyBoy ::
Živjo!
Mene pa zanima kje se da dobiti termalni trak, da bi nalimov hladilnik na mosfete. A je to kakšna specialna zadeva a se to da dobit tudi v kakšni štromarski trgovini?
Hvala.
lp
Mene pa zanima kje se da dobiti termalni trak, da bi nalimov hladilnik na mosfete. A je to kakšna specialna zadeva a se to da dobit tudi v kakšni štromarski trgovini?
Hvala.
lp
tiborrr ::
Eh, medena, daj ne bodi tako len, vse, kar rabis je en star HSF, ki ga fino razrezes Jaz bi najraje iz svoje ABITke dol potrgal in jih dal gor na DFI, samo se bojim, da bom FETe odtrgal (prilepil sem jih z enakim lepilom kakor oni HS na RAM modul R9800, ki sem ga unicil).
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiborrr ()
Grimlord ::
Tak kot je DjTonic reko, mam jaz, pa je ql Pa še na MCP-Tju mam, pa dela lepo Služi svojemu namenu.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
njok ::
Medena, jaz sem po DFI-jki z zalmanovim dvokomponentnim polepil po potrebi obrezane/obrusene revoltecove hladilnike za TSOP cipe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri cooler kompatibilen z MSI K8N NEO2 PLATINUM FIS2R priporocate?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1460 (1142) | PrimozR |
» | Hlajenje Radeona 9800SE z čem?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1790 (1150) | steev |
» | Kje kupiti mofset coolerčke ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1270 (968) | TribesMan |
» | Hlajenje GF4 Ti 4200 128 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8065 (6325) | DjTonic |
» | hlajenje mosfetov?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3491 (2735) | Tic |