Forum » Strojna oprema » menjava varovalke v napajalniku antec 350W
menjava varovalke v napajalniku antec 350W
hlodek ::
Antec 350W napajalnik noče več delat, 90% je kriva varovalka. Če ni se ga bom pač znebil.
Falot je tale na sliki ,
Mi lahko kdo prosim pove kje ima ta napajalnik varovalko in po možnosti še katero, da jo lahko grem zamenjat?
V članku o napajalnikih je omenjena taljiva varovalka, a jaz je ne najdem in to tudi sedaj, ko je napajalnik čisto brez ohišja. Ve kdo kje se skriva?
Falot je tale na sliki ,
Mi lahko kdo prosim pove kje ima ta napajalnik varovalko in po možnosti še katero, da jo lahko grem zamenjat?
V članku o napajalnikih je omenjena taljiva varovalka, a jaz je ne najdem in to tudi sedaj, ko je napajalnik čisto brez ohišja. Ve kdo kje se skriva?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
frenk ::
jest sm lih zanč eno zamenou u enmu noname napajalniku...varovalka more bit nek na vezju...to je ubistvu steklen valj z žičko v sredini in dvema kovinskima kapicama na koncu...more bit pa nekje pri vhodu za 230V...pa predn menaš potegn kabl iz utičnce
hlodek ::
Sem našel. Seveda je bila na vezju, kje pa drugje Tale je mogoče malce večja od navadne, skriva se pa v gumijastem ovoju čisto blizu ventilatorja. Gumijast ovoj je treba seveda porezati če hočemo priti do varovalke. Če bo slučajno kdo kdaj hotel menjat...
LP in hvala
LP in hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predelan računalniški napajalnikOddelek: Strojna oprema | 2302 (1730) | jjedat |
» | Povezava računalniškega ventilatorja in solarne celiceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3066 (2579) | STU-III |
» | Ko vklopim pc zmanjka elektrikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4192 (1558) | simnov |
» | Pomoč - nedelujoč DVDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 894 (737) | T0RN4D0 |
» | napačni trafo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3965 (3306) | korenje_ver2 |