Forum » Pomoč in nasveti » CRC error
CRC error
Shatzy ::
Pri nekaterih CDjih mi ob kopiranju vsebine javlja CRC error:
Fora je, da sem te slike na istem računalniku že gledal, tudi na drugih računalnikih se jih je gledalo. Tudi pri DVDjih se mi je zgodilo podobno; zapečeni so bili na Teacovem externem dvd pekaču, zdej mi jih pa noče prebrat (15 GB MP3 je na 4ih DVDjih bo šlo v K**** če mi jih ne rata prebrat). A je problem v softwaru al hardwaru? Aja, dvd player je pa Lite On LTD-166s, pekač pa LTR 48125s, teac je bil pa DV-W58G-PUK.
Slika:
Fora je, da sem te slike na istem računalniku že gledal, tudi na drugih računalnikih se jih je gledalo. Tudi pri DVDjih se mi je zgodilo podobno; zapečeni so bili na Teacovem externem dvd pekaču, zdej mi jih pa noče prebrat (15 GB MP3 je na 4ih DVDjih bo šlo v K**** če mi jih ne rata prebrat). A je problem v softwaru al hardwaru? Aja, dvd player je pa Lite On LTD-166s, pekač pa LTR 48125s, teac je bil pa DV-W58G-PUK.
Slika:
- premaknil iz Strojna oprema: Zheegec ()
Han ::
Poskusi jih prebrati s Teacom. Lahko da je z njegovo optiko nekaj narobe in ne snema pravilno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z NEC DVD pelačom (SATA)Oddelek: Pomoč in nasveti | 931 (907) | PacificBlue |
» | Večina arhivov dobim CRC error!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1980 (1980) | tsatthoggua |
» | program za snemanje dvd-jevOddelek: Programska oprema | 5775 (5625) | mirkuma |
» | zakaj ne bere dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2101 (1848) | kriko1 |
» | Problem s Pioneer 16xOddelek: Pomoč in nasveti | 1385 (1158) | AtaStrumf |